Ha nem akarod ugy erezni, hogy elrontod masok szorakozasat az ellenkezeseddel, akkor ne ellenkezz. Amikor toltenek nyugodtan fogadd el, koccinthatsz is a többiekkel ... csak utana ugy tedd le a poharat, hogy nem ittal bele. Ennyi.
2020. okt. 30. 07:43
4/11 anonim válasza:
Ha az iváson múlik, hogy elhívnak-e legközelebb, azok nem barátok :D (Csak úgy szólok.) Úgyhogy ha így adódik is, ne bánd.
2020. okt. 30. 07:43
5/11 anonim válasza:
Te nem iszol egy kortyot sem, a masik meg ugy is kihanyja egy ido múlva :) Kinek a pap, kinek a pappne.
2020. okt. 30. 07:45
6/11 anonim válasza:
Kérdező, hidd el, az téged jobban fog zavarni, hogy józanul látod, milyen primitívvé válnak a haverok, amikor berúgnak. Együtt inni csak akkor jó, ha mindenki iszik, a józannak nem az. Külsősként máshogy látod azt, ami szerintük (az ittasságuk miatt) viccesnek tűnik. És ehhez nem kell seggrészegnek lenni.
És egyet értek az előttem szólóval, ha a barátságotoknak támpillére az ivás, akkor az nem barátság.
2020. okt. 30. 07:53
7/11 anonim válasza:
Ha 'baráti társaságról' van szó, úgyis tudják, hogy te kerülöd az alkoholt.
Ha nem egészen 'baráti' a társaság, örülhetnek is, mert nekik több jut.
2020. okt. 30. 08:17
8/11 anonim válasza:
Én sem iszom rendszeresen amikor találkozom a barátaimmal és mégis tizenéve ismerem őket. Van olyan, hogy nem kívánom az alkoholt vagy kocsival mentem stb. Ha emiatt nem hívnak többet, akkor keress új barátokat!
2020. okt. 30. 08:26
9/11 anonim válasza:
Ahogyan fentebb is írták: ha igaz barátaid, akkor tudják, hogy nem iszol alkoholt, ergo - nem is erőltetik beléd. Ha mégis ezt teszik, akkor nem igazi barátok.
Gondolom, ők sem tökrészegig isszák le magukat (ahogy egyesek feltételezik), csak isznak a jókedvükért. Ezért még nem kell őket megvetned, ha egyébként egy húron pendültök. Mondd meg nekik határozottan, hogy szeretnéd, ha tudomásul vennék, hogy antialkoholista vagy.
2020. okt. 30. 08:47
10/11 anonim válasza:
Vagy, sokan be szokták adni azt a kifogást, hogy "jaj épp most vettem gyógyszert/fájdalomcsillapítót".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!