Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elmennétek egy olyan fiúval...

Elmennétek egy olyan fiúval nagyobb társasággal nyaralni, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Na velem most pont ez történik. Van egy fiú már néhányszor összefutottunk bulikban vagy összejöveteleken, nekem eléggé tetszik, és most úgy adódott, hogy ő is ott van a nyaraláson... 50-50 volt hogy jön e, végül jött...

Sikerült beválasztanom egy tangás fürdőrucit, nem miatta, mert akkor még nem tudtam jönne. Tegnap már volt hogy megkértem kenje be a hátam de ő nem kezdeményezett.

Ma viszont kicsit fosul vagyok (szerintem valami olyat reggeliztem vagy nem tudom, de görcsöl a hasam), de megyünk ma is strandra elvileg, gondoltam elhivom ott röpizni vagy ilyesmi... 19/l

2023. jún. 17. 10:14
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Szerintem meg az nem vonzó,ha egy nő tetőtől talpiga le van barnulva-de látszik a fürdőbugyi helye...A tanga pont arra jó hogy csak annyit takar amennyit muszáj,nem maradnak világos foltok a bőrön.Ha meg valakit irritál a mini bugyi,az ne menjen strandra.
2023. jún. 17. 14:27
 22/30 anonim válasza:

#21 Ja, mert ha a tanga helye látszik, az sokkal jobb.

Miért ne mehetne strandra, akinek nem jönnek be a tangás lányok? Miért zavar téged ennyire, hogy másoknak nem tetszik a tanga? Csak nem te is azt hordasz?

2023. jún. 17. 14:32
 23/30 anonim válasza:
22-most ép nem az van rajtam...motorozni készülök,oda nem praktikus.
2023. jún. 17. 14:54
 24/30 anonim válasza:

Akkor a srácok miért térdig érő rövidnadrágban strandolnak? :)

Ők miért nem hordanak seggbe ragadós tangát mint a nők? :)

Na látod.

Mi nem akarunk tengerparti ribizlik lenni mint a nők.

2023. jún. 17. 15:05
 25/30 anonim válasza:
Nekem eszembe nem jutna hogy térdgatyában fürödjek...Lehet szégyellik hogy szőrösödnek vagy tartanak a spontán erekciótól,az ő bajuk,majd kinövik.
2023. jún. 17. 15:32
 26/30 anonim válasza:
Ez a strand=barnulás annyira nyolcvanasévek. Ma már ki megy azért strandra, hogy ott barnuljon? Az emberek inkább igyekeznek védeni a bőrüket a naptól, a barnaságot meg barnítókrémekkel érik el.
2023. jún. 17. 15:53
 27/30 anonim válasza:
Hát én pl a mai napig szeretek barnulni-igaz,nem strandon-horgászat közben.Lehet sokan megbotránkoznak,de már a szoláriumon is gondolkodtam,hogy mindenütt,intim részeken is barna legyek.Ízlés kérdése,szerintem a barna bőr vonzóbb a hófehérke külsőnél.
2023. jún. 17. 16:14
 28/30 anonim válasza:

#27 Ezekszerint akkor tangás bikiniben horgászol, hogy ne nézz ki szarul? 😂😂😂😂😂

A barnítókrémektől amúgy nem hófehérke leszel, hanem barna lesz a bőröd, azért ez a neve.....🤓 Barnulni sokan szeretnek, de ma már kb senki nem a strandra jár lebarnulni. Szoláriumba mennek, vagy krémet használnak. Szóval annyira teljesen mindegy, hogy a fürdőrucinak milyen a szabása, csak te vagy lemaradva kb. 50 évvel.

2023. jún. 17. 16:46
 29/30 anonim válasza:
Ja,maradi vagyok...mert nem magamra kenem a barnaságot,hanem hagyom hogy a nap tegye a dolgát.Persze ez hosszadalmas,a mai felgyorsult világban egyszerűbb otthon magára kenni a színt.
2023. jún. 17. 17:54
 30/30 anonim válasza:
Én tangát hordok pasi vagyok és mutogatni akarom a seggem.
2023. jún. 17. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!