Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi kettonk alakulasar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi kettonk alakulasara aztmondja nem tudja hogy lesz az mit jelent?

Figyelt kérdés

Regota ismerjuk egymast kavarunk mar 1 ideje, de neki nincs tul sok szabadideje, az uj munkaja is olyan lesz hogy alig tudunk talalkozni.

Kerdeztem tole hogy lesz hogy oldjuk meg hogy alakulunk, mindenre a valasz nem tudja, nem gondolkozott ezen.

Mit jelent ez? Ha nem ferek bele az eletebe miert nem szakit? Vagy ha maga mellett akar tudni akkor miert nem mond konkretumot.

Mondhatna azt hogy igy es igy fogom megoldani.

Ha en lennek ilyen helyzetbe mondanam es mar tudnam a valaszt es megnyugtatnam a szeretett not hogy igy fogom megoldani. Nem pedig hogy jajj hat nem tudom, ezen nem gondolkodtam

dec. 30. 21:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

De hát válaszolt neked már.

"a valasz nem tudja, nem gondolkozott ezen."

Nem akarja folytatni az ismerkedést, de ha benne vagy megdug amikor ideje, kedve van hozzá.

Mit nem értesz rajta?

dec. 30. 21:56
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy nem igazán fontos a számára a kapcsolatotok.
dec. 30. 21:57
 3/23 anonim ***** válasza:
70%

Szépen fogalmazva: nem vagy prioritás. Nem vagy a jövőképében egy fix helyen, téged fog a körülményekhez igazítani, nem a körülményeket hozzád.

Pro tipp: őt kérdezd. Ha kitér, kérdezz vissza, hogy hogyan gondolta ezt, mert szeretnéd tudni, hogyan tervezhetsz vele.

dec. 30. 22:01
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy nem kellesz neki, csak ideiglenesen elszórakozik veled.

Ha kellesz egy férfinek, azt teljesen egyértelművé teszi.

dec. 30. 22:03
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
De miért kéne megint megkérdezni és amikor nem is vannak együtt csak szexelnek? Eddig több ideje maradt a kérdezőre, most pedig nem fog rá telni. De alapjáraton szexkapcsolatban vannak ami véget fog érni előbb mint utóbb. Kérdezze meg, hogy jut-e idő szexre?
dec. 30. 22:04
 6/23 A kérdező kommentje:
3 as egyetertek veled. Csak nem ertem akkor minekk kellek az eletebe
dec. 30. 22:12
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Minek ugyan? Bejön neki, hogy tepersz érte, meg tud téged fektetni. Egó és szex.
dec. 30. 22:17
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,szerintem elég egyèrtelműen èreztette veled, hogy számára ez csak egy laza kapcsolat.Ahogy előttem is írták: észre fogod venni,ha egy pasas komolyan vesz!...
dec. 30. 22:19
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"Regota ismerjuk egymast kavarunk mar 1 ideje, ..."

A "kavartok" azt (is) jelenti, hogy szexeltek?

Ha kavarás, és nem párkapcsolat, akkor mégis hogy tudna szakítani veled?

dec. 30. 23:21
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagy egyertelmu. A faxi az terel, sarkit, nekinpont jo hasznalati targy vagy .. ne akarj tobbet bele latni abba ami nincsen.. ha nem jo neked ez akkor tiltsd, torold, ignorald, felejtsd el!
dec. 30. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!