Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kettonk alakulasara aztmondja nem tudja hogy lesz az mit jelent?
Regota ismerjuk egymast kavarunk mar 1 ideje, de neki nincs tul sok szabadideje, az uj munkaja is olyan lesz hogy alig tudunk talalkozni.
Kerdeztem tole hogy lesz hogy oldjuk meg hogy alakulunk, mindenre a valasz nem tudja, nem gondolkozott ezen.
Mit jelent ez? Ha nem ferek bele az eletebe miert nem szakit? Vagy ha maga mellett akar tudni akkor miert nem mond konkretumot.
Mondhatna azt hogy igy es igy fogom megoldani.
Ha en lennek ilyen helyzetbe mondanam es mar tudnam a valaszt es megnyugtatnam a szeretett not hogy igy fogom megoldani. Nem pedig hogy jajj hat nem tudom, ezen nem gondolkodtam
De hát válaszolt neked már.
"a valasz nem tudja, nem gondolkozott ezen."
Nem akarja folytatni az ismerkedést, de ha benne vagy megdug amikor ideje, kedve van hozzá.
Mit nem értesz rajta?
Szépen fogalmazva: nem vagy prioritás. Nem vagy a jövőképében egy fix helyen, téged fog a körülményekhez igazítani, nem a körülményeket hozzád.
Pro tipp: őt kérdezd. Ha kitér, kérdezz vissza, hogy hogyan gondolta ezt, mert szeretnéd tudni, hogyan tervezhetsz vele.
Azt jelenti, hogy nem kellesz neki, csak ideiglenesen elszórakozik veled.
Ha kellesz egy férfinek, azt teljesen egyértelművé teszi.
"Regota ismerjuk egymast kavarunk mar 1 ideje, ..."
A "kavartok" azt (is) jelenti, hogy szexeltek?
Ha kavarás, és nem párkapcsolat, akkor mégis hogy tudna szakítani veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!