Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó pasi miért kerüli szándékosan az autókat, motorokat?
Külsőre annyira jó pasi és humoros, férfias, de van egy nagyon fura és kiábrándító tulajdonsága hogy utálja az autókat, motorokat. Jogsija persze van de csak muszályból vezet, és ilyen furcsán megveti az autókat, motorokat.
Szóval nincs meg benne az ami szinte minden férfiban megvan, hogy azért érdeklik a kocsik és hogy az anyagi lehetőségeihez mérten igyekszik egy szerethető autót venni magának.
Ő nem csak hogy nem vesz, eleve csak bérelni szokott ha nagyon kell, de így gúnyolja az autókat, meg más férfiak autó szeretét kineveti.
Mikor kérdeztem ő miért nem vesz, akkor azt mondta ő nem lesz olyan szánalmas mint a többi férfi akiknek az autójuk körül forog az élete és ha nincs éppen kocsijuk az felér nekik egy kasztrálással.
"muszályból" ಠ_ಠ
Amúgy van erre valami szabály, hogyha valaki jóképű, annak motorkirálynak meg autóbuzának kell lennie?
# 1
szokott, de arról is így lenézően beszél, hogy "na megyek leparkolom azt a szart".
"Na visszaviszem a kölcsönzőbe azt a hányadékot"
Imádom :D
Kár, hogy 1000 pasiból 1 ha ilyen.
Nincs rá pénze...
Annyira kicsi a pöcse hogy egy auto sem dobna rajta...
Na de komolyan: a pasik egymás közt is beszélgetnek az autókról. Nem egyfolytában de néha-néha szóba kerül. Ennek nincsenek barátai/haverjai???
Nincs ilyen, hogy minden férfiben megvan. Ez csúnya általánosítás. Én sem rajongok az autókért. Egy korábbi barátom mániákusan meghalt tőlük, egy jelenlegi barátom kicsit nézeget, engem hidegen hagy teljesen. A mániákustól már én haltam meg. Teljesen független még a szexuális beállítottság is.
Valójában igaza van abban, hogy valaki mániákusan áll hozzá és azt kerüli. Pacsi neki tőlem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!