Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzó pasi miért kerüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó pasi miért kerüli szándékosan az autókat, motorokat?

Figyelt kérdés

Külsőre annyira jó pasi és humoros, férfias, de van egy nagyon fura és kiábrándító tulajdonsága hogy utálja az autókat, motorokat. Jogsija persze van de csak muszályból vezet, és ilyen furcsán megveti az autókat, motorokat.

Szóval nincs meg benne az ami szinte minden férfiban megvan, hogy azért érdeklik a kocsik és hogy az anyagi lehetőségeihez mérten igyekszik egy szerethető autót venni magának.

Ő nem csak hogy nem vesz, eleve csak bérelni szokott ha nagyon kell, de így gúnyolja az autókat, meg más férfiak autó szeretét kineveti.

Mikor kérdeztem ő miért nem vesz, akkor azt mondta ő nem lesz olyan szánalmas mint a többi férfi akiknek az autójuk körül forog az élete és ha nincs éppen kocsijuk az felér nekik egy kasztrálással.

ma 10:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
Elég furcsa, hogy utálja az autókat, de bérelni azért szokott. Ez merő képmutatás. A bringás barátom is utálja az autókat, de mikor ingyen fuvar kellett, milyen jó volt az enyém...
ma 10:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

"muszályból" ಠ_ಠ

Amúgy van erre valami szabály, hogyha valaki jóképű, annak motorkirálynak meg autóbuzának kell lennie?

ma 10:52
 3/19 A kérdező kommentje:

# 1

szokott, de arról is így lenézően beszél, hogy "na megyek leparkolom azt a szart".

"Na visszaviszem a kölcsönzőbe azt a hányadékot"

ma 10:56
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Imádom :D

Kár, hogy 1000 pasiból 1 ha ilyen.

ma 11:01
 5/19 anonim ***** válasza:
33%
Gyerekes hozzáállás. Hány éves? 22? Azok a fiatal kisfiúk szokták még így felhívni magukra a figyelmet. Mond meg neki oké felfogtad hogy nem szereti egyiket sem de nem kell külön feszt hangoztatni. Nálam inkább ez lenne az idegesítő.
ma 11:04
 6/19 anonim ***** válasza:
10%

Nincs rá pénze...

Annyira kicsi a pöcse hogy egy auto sem dobna rajta...

Na de komolyan: a pasik egymás közt is beszélgetnek az autókról. Nem egyfolytában de néha-néha szóba kerül. Ennek nincsenek barátai/haverjai???

ma 11:05
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Az én párom kiváló sofőr, de nincs autója, mert feleslegesnek tartja, illetve ha mégis kell, bérelni fog egyet. Számára is érthetetlen, ha valakinek az autója körül forog az élete és abba öli a pénzének és idejének nagy részét. Őt egyszerűen más dolgok érdeklik. Az kínos, hogy emiatt többnek és különlegesnek tartja magát, de az, hogy nem érdeklik az autók és motorok teljesen normális. Nem is kéne olyan férfi, akinek egy darab fém minden prioritása.
ma 11:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekeltek a kocsik, most sem érdekelnek. Nincs is saját, nem is vennék még ha tehetném se. Csomó pénzt elvisz. Ha kell vezetni simán és szívesen, van munkahelyi járgány. De ha nem lenne sem halnék bele, ha bérelnem kellene olykor vagy ha közlekedéssel járnék.
ma 11:13
 9/19 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy minden férfiben megvan. Ez csúnya általánosítás. Én sem rajongok az autókért. Egy korábbi barátom mániákusan meghalt tőlük, egy jelenlegi barátom kicsit nézeget, engem hidegen hagy teljesen. A mániákustól már én haltam meg. Teljesen független még a szexuális beállítottság is.

Valójában igaza van abban, hogy valaki mániákusan áll hozzá és azt kerüli. Pacsi neki tőlem! :-)

ma 11:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érdeklődöm sem a foci, sem a kocsik iránt. Ráadásul pénzem sem lenne venni, ráadásul kényelmesebb a TAXI, meg itt Budapesten egyszerűbb nekem a BKK.
ma 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!