Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban ki fizeti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban ki fizeti a nyaralásokat?

Figyelt kérdés
Szerintetek a férfi dolga kell legyen hogy fizessen mindent vagy fele - fele, mindegyik fél kell tegyen érte hogy egészséges legyen a kapcsolat és nem egyoldalú?

dec. 27. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk a meghívó fél. Alkalmakkor megyünk el, nyilván nem az ünnepelt fizet. Minden szülinap-névnap meg van tartva, így akkor fele-fele.
dec. 27. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Most egy új szempontból megvilágítom neked a párkapcsolatokat.

Egy kapcsolat akkor is egészséges és kölcsönös, ha mindig csak az egyik fél fizet, mondjuk a férfi.

Tudod ez mitől függ? Hogy kinek mennyi pénze van, ki mit nem sajnál, ki mit engedhet meg magának.

Nyilván ha valaki nem engedheti meg magának, nyaralni sem kötelező járni.

Az anyagiaknak semmi köze a kölcsönösséghez, mivel lehet a másik fél meg más módon tesz többet a kapcsolatba.

Az a lényeg, hogy két fél nézetei megegyezzenek egymással, nem másokra kell hallgatni.

dec. 27. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Mi még csak jegyesek vagyunk, de minden közös. Soha nem számolgatjuk,mi kinek a pénzéből megy, ugyanis nincs én pénzem-te pénzed.
dec. 27. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem járunk nyaralni, így ilyen problémánk nincs. Ha mennénk akkor feleznénk értelemszerűen, vagy fizetné az aki meghívta a másikat.
dec. 27. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokat járunk utazni, általában felesben fizetünk. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindig mindent pontosan kiszámítunk, hogy ki mennyit tesz bele, hanem például én fizetem a repülőjegyek, ő a hostelt. Egyik nap ő hív meg, a másikon én hívom meg őt.

Minden az adott páron és az ő lehetőségeiken, igényeiken múlik.

(Kettő éve vagyunk együtt, még "csak" járunk, ha ez ad némi kontextust.)

25/N

dec. 27. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten.
dec. 27. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár neki eléggé kevés a pénze, de mindent fele-fele arányban intézünk és közben én sokszor járok egyedül is.
dec. 27. 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:

7+

Mi együtt élünk.

dec. 27. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron voltunk először nyaralni a barátommal. Ő 26 éves, én 20.

Repülőjegyeket én fizettem, minden mást Ő

dec. 27. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Együtt fizetjük. Vagy felváltva, ha úgy tetszik.
dec. 27. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!