Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők általában miért a 40-50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők általában miért a 40-50 éves férfiakat utálják a legjobban?

Figyelt kérdés

Észrevettem, itt egyetemen is hogy csoporttársaim, akik ugye 19-23 év közötti lányok, ők is undorral beszélnek a 40-50 es férfiakról, mert azért sok bepróbálkozik náluk, de azok a nők is akik 40-50 évesek, ők is dühösek a 40-50 éves férfiakra.

Ennek mi az oka?

ma 08:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egész egyszerűen nincs így, felesleges is róla vitázni.
ma 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki "utálja" őket? Ezt honnan veszed? Egy jó pasi 50 évesen is jó pasi. Ugyanígy egy huszonéves lúzer, az huszonévesen is lúzer, ez ilyen egyszerű.
ma 09:18
 3/10 anonim válasza:
100%

Vagy utálják, vagy nem.

Bizonyos típusú nők, akik szeretnek irányítani, fix, hogy nem egy ilyen középkorú palit választanak.

Legfeljebb azoknak a lányoknak lehet vonzó, akik felnéznek egy férfira.

ma 09:25
 4/10 retektorta ***** válasza:
63%
Én örülnék, ha így lenne, mert most töltöttem be az 50-et és így kikerültem ebből a zónából :) De valószínűleg csak a sokadik értelmetlen kamu kérdés.
ma 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:
11%

Sok nő úgy gondol magára, hogy ha nála fiatal, jó pasi próbálkozik be, az azt bizonyítja, hogy ő milyen atomjó nő.

Ellenben ha csak 40-50-es pasikák próbálják felszedni, akkor az azt jelenti, hogy ő mégsem olyan jó bőr.

A 4-50-es pasikák próbálkozása olyan számukra, mint egy vád: "nem vagy jó nő! Csak vén kéjenceknek kellesz!"

ma 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyes 40-50 éves pasik mindenkinél bepróbálkoznak, aki él és mozog. Ebből aztán semmit sem lehet leszűrni.

Saját tapasztalataim alapján viszont elég ritka, hogy az emberre huszonévesen az apja korabeli emberek nyomuljanak. Előfordul, de a többségnek azért ennél több önkritikája van.

ma 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha konkrétan akkora a korkülönbség, hogy az apád lehetne az illető, az furcsa és beteg. És 20 évesen nem tudom, mit kezdene az ember egy 40-50 évessel, a szexen kívül nyilván, de komolyan tervezni nem tudsz vele, nem viszed be a huszonéves baráti körödbe, te sem akarsz feltétlenül az ő 40+-os haverjaival lógni, nem véletlen, hogy csak akkor jön létre ilyen kapcsolat, ha a nő komplexusos, esetleg csak a pénzre megy, nincsenek barátai, hobbija, tervei és neki bőven elég, ha elháziasszonykodhat otthon egy férfi mellett, stb. Kb csak ilyen eseteket láttam ekkora korkülönbségre eddig.
ma 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7

Ez így van, de attól még nettó hülyeség, hogy utáljuk a középkorú férfiakat.

Nyilván taszító, ha bepróbálkozik valaki, aki az apám lehetne, de ettől nem kezdek el utálni egy teljes korcsoportot, max megvetem azokat a tagjait, akik ennyire nem rendelkeznek semmiféle önreflexióval.

ma 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
15%
#5 Én például pont fordítva látom. Ha egy huszonéves kanos kisgyerek bepróbálkozik, az nem bók, nekik még mindenre feláll. Ha egy érett, idősebb férfi kezdeményez, akinek már megvannak az igényei, van tapasztalata, na az sokkal imponálóbb számomra. És nyilván itt nem a segédmunkás fogatlan Bélára gondolok, aki minden elhaladó nőneműnek füttyög, az már megint egy más téma.
ma 10:24
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

9

Ja. Tapasztalata és igényei. Legyen fiatal mert ő 50 évesen is ifjú hercegnek hiszi magát. Ennyi az a nagy tapasztalat.

ma 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!