Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők általában miért a 40-50 éves férfiakat utálják a legjobban?
Észrevettem, itt egyetemen is hogy csoporttársaim, akik ugye 19-23 év közötti lányok, ők is undorral beszélnek a 40-50 es férfiakról, mert azért sok bepróbálkozik náluk, de azok a nők is akik 40-50 évesek, ők is dühösek a 40-50 éves férfiakra.
Ennek mi az oka?
Az nem utálat, hogy vki nem akar velük összejönni és zavarj, ha 18 évesen apja-nagyapja korú férfiak csorgatják rá a nyálukat... az tényleg zavaró. De az nem utálat. Ennyi erővel apukámat is utálom, amiért nem akarok vele összejönni.
A 40es korosztály a nők közül meg jobbára pont abban a korosztályban keres... tehát nem a 40-50es férfiak mint csoport nem szimpatikus nekik... hanem bizonyos férfiak. És itt meg az jön be, hogy az ilyen korú nők többsége még igényes, a férfiak többsége meg elhanyagolja magát azzal a jeligével, hogy "nem a férfi dóga, hogy szép legyen, höhö"... és azért sztem egy 40es, csinos, ápolt nőtől nem kellene elvárni, hogy a nyakába ugorjon egy rohadt fogsorú, smirgli bőrű, hájas, burjánzó orrszőrű, kiseggesedett nadrágos fazonnak, sem valakinek, aki igazából pótanyát és takarítónőt keres, mert az exe meg az anyja megcsinálták ezt addig, amíg meg nem elégelték / meg nem haltak. Szóval az elsődleges tanácsom ennek a korosztálynak az lenne, hogyha lehet, ne 22 éves csajoknál puncsoljanak és figyeljenek oda a külsejükre (mozgás, haj-, bőr-, testápolás, igényes öltözködés).
#14 vagyok
Tuti hogy nő vagy és kombinál az már megint az agyad. A kérdés az volt, a nők miért fikázzák a férfiakat, nem pedig az hogy milyen nőt akarnak a 40-50-es palik. ( te erről írtál meg panaszkodsz).
Két külön téma.
Nem undorító dolog az utazgatás, csak a nők az utolsó fillérükön is inkább Párizsba repkednének Coco Chanelt játszani, mint téli tüzifát venni, autószerelőhöz vinni a kocsit stb., azt majd fizesse a férfi...
Instagram meg TikTok meg évről évre eltaszít titeket a valóságtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!