Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány 50 éves férfi együtt lehetnek?
Jogilag? Igen.
Az más kérdés, hogy mint ahogy írtad is, az emberek nem nézik jó szemmel. Jelzem, teljesen jogosan.
Volt barátnőm kb. ennyi idősen egy ilyen korú pasinak volt a szeretője. Pontosabban a haverja apja volt az, akivel összeszűrte a levet.
Évekkel később úgy vallotta be ezt nekem, mint az egyik legsötétebb titkát.
Faludy György és felesége, Fanni között volt vagy 60 év korkülönbség.
Jól meg voltak.
Szerintem egy sajátos gondolkodás kell ahhoz, hogy egy fiatal nő ennyire idős emberekhez vonzódjon.
A fészen van egy ilyen influencer.
Magánrepülőznek, jachtoznak, villában élnek.
A pali olyan 55-58 körüli a csaj meg 18-20 éves, nagyon szép kiscsaj.
Fel is csinálta már meg is szült .
Margo alyssa néven fut.
Hát, biztos rossz szemmel néznek az ilyen kapcsolatra.
Azért azt tudjuk, hogy túl fiatal 18 évesen, úgy alapjáraton szerintem nem komoly az ember annyi évesen. De ahogy öregszek mondjuk, rájöttem idősebben se lettünk komolyabbak sokkal. :D De ez most mellékes. Nagy a különbség az életvitelben ennyi idősen egy 50 éveshez azért... Azt ő már megélte, amit a másik még csak majd fog.
De másik részről meg, teljesen megértem, hogy fiatalon megesik hogy bele szeret egy jóval idősebb korú egyénbe. Megesik. Velem is megesett, azért is értem. Nem volt semmi, csak plátói. Nagyon oda voltam, naplóba írtam le mert nem volt kinek elmondjam úgy ahogy szerettem volna. Akkoriban nem is akartam volna úgy, hogy ebből kapcsolat legyen ha lehetett is volna, annyira voltam reálisan gondolkodó. Most annyi lenne a különbség, hogy már csak 18 éve lenne az a 30 ami akkor volt. Még így is egész sok, de ha úgy érezném, ebben az élethelyzetben már nem érdekelne ki mit mond.
#7 Most megnéztem pár videót. A csaj azért már messze van a tizenévestől, közelebb van a harminchoz, mint a húszhoz. Amúgy pedig nem nagy eresztés, nem egy extrém szépség.
A pasi viszont jól tartja magát, jóképű, edzett, vicces.
Egy ilyen pasival sokan összejönnének még akkor is, ha nem lenne pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!