Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a férfi, akivel jó együtt élni?
1
Mos hogy mondod...tény, soha tobbet nem.kezdek olyan férfival, akinek él az anyja!
Először is: meg tudok bízni benne annyira, hogy egyáltalán beengedjem az életembe. De tegyük fel, hogy ez a rész stimmel.
Olyan, akivel hasonló az életmódunk, a napi ritmusunk, hogy minél kisebb mértékben kelljen egymáshoz alkalmazkodni. Például: nem iszik, nem dohányzik, korán fekvő és kelő típus, aktívan szereti eltölteni a szabadidőt, hasonló a családi háttere, és nem üti egymást a munkaidőnk.
Ezenkívül nagyon fontos, hogy tudjunk könnyen kompromisszumra jutni, mindent meg tudjuk beszélni. Nem sértődékeny, nem passzív-agresszív. Az elég kapcsolat gyilkos, mikor elmondod őszintén, hogy mi zavar, a párod meg nem megoldást keres, hanem besértődik, aztán elvárja, hogy te kérj bocsánatot, és minden menjen ugyanúgy tovább. Független attól, hogy mi a probléma.
Rendszerető, szeret takarítani, ahogy én is.
Tiszteletben tartja, hogy nekem kell a saját tér, ne sértődjön meg, ha néha el akarok vonulni és soha ne kontrollálgasson, az exem akivel együtt éltem matatott a laptopomban, üzenteim között, mikor zuhanyoztam.
Szeressen összebújva elaludni, sok pasi nem szeret és én ezt olyan ridegségnek érzem, ennyi erővel egyedül is élhetnék…
Az együttélés szempontjából nekem leginkább ezek fontosak, a kapcsolati szempontokat nem sorolom ide.
Pont ojan, mint én.
Alkoholista, de jól főz, jól kefél.
Offenzív, de közben tàmogató a kommunikàciója.
Megpaskolja a segged, de csak akkor, mikor làtja, h igény van reà.
Köszönöm a válaszokat, huhh, 5-ös, az összebújva alvás nekem nem menne, pedig nagyon jó, valamiért reggelre sokszor úgy ébredek, a komplett ágynemű mellettem van a földön, annyit forgok.
Mindig is irigyeltem azokat, akik képesek szinte mozdulatlanul aludni egész éjszaka. 1x próbáltam egy gyógyszert, na attól tudtam így aludni, csak millió mellékhatása volt. :(
De a bnő kedvéért bármit.
Noren, remélem nem az én valagam akarod paskolni. :D
"De a bnő kedvéért bármit."
Ezt a hozzáállást most felejtsd el, hosszabb távon kisiklatja a kapcsolatot (na meg az ismerkedést is nagyban megnehezíti, ha azt érezni rajtad, hogy te bármilyen lábtörlőbe lemennél, csak hogy barátnőd legyen).
Minden kapcsolat kompromisszumokkal jár, de a másik igényeinek figyelembe vétele és tisztelete mellett, ugyanúgy tudnod kell képviselni a saját igényeidet is. Ha tőled távol áll az összebújós elalvás, a másiknak meg valamiért rettentően fontos dolog egy kapcsolatban, akkor együtt kerestek valami köztes megoldást, ami mindkettőtöknek elfogadható. Valószínűleg nem ezen fog múlni a kapcsolat amúgy.
Azzal együtt, hogy az utóbbi időben voltak mélypontok a kapcsolatunkban, azt el kell ismernem, hogy a párom olyan ember, akivel jó együtt élni. Nekem legalábbis ideális.
Mert hasonló az értékrendünk, életstílusunk. Mindketten igényeljük a közös programokat (mégpedig olyanokat, amikben mindketten örömünket leljük, nem nagyon volt még olyan, hogy az egyikünk kitalált valami programot és a másiknak ne jött volna be). De igényeljük és megadjuk egymásnak a privát szférát is. Nagy beszélgetések, azonos igény a szexre, mindketten kivesszük a részünket a ház körüli teendőkből, mégpedig önként, ritka, hogy figyelmeztetni kelljen a másikat, hogy ezt vagy azt meg kéne már csinálni. Van egy nagyjából kialakult munkamegosztásunk, de egyikünknek sem derogál időnként megcsinálni a másik "feladatát". És mindketten imádjuk elkényeztetni a macskánkat. Alapvetően egy tartalmas életünk van együtt, amilyen korábbi partnereimmel nem volt meg, legalábbis nem ilyen szinten.
Az, hogy összebújva alszotok el, nem jelenti azt, hogy meg se mozdultok. Ahogy fordul az egyik, a másik automatikusan hozzá igazodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!