Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Demiszexuálisok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Demiszexuálisok, ti hogyan kezelitek a romantikus életeteket?

Figyelt kérdés

Ha direktben randizni kezdek valakivel, mivel először emberi közelségre van szükségem, a viselkedésemből úgy veszi le, hogy csak barátilag érdeklem őt, és szarul esik neki, hogy nem mutatom ki a tetszésemet.

Ha előbb barátkozom, mire kialakul a stabil vonzalom, amit már szívesen megélnék, akkor a másik addigra már betesz a "barát" dobozba, és ha ezen változtatni akarok, azt hiszi, végig csak azért barátkoztam vele, hogy lefektethessem.

Holott annyiról van szó, hogy nekem előbb van szükségem barátságra (amiben már ott van a vonzalom csírája, de nem pont olyan módon, mint az "átlagembernél"), és általában utána merül fel bennem, hogy amúgy szívesen le is feküdnék a másikkal.

Van köztetek, aki hasonló cipőben jár, és megtanulta ezt kezelni?

dec. 27. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem erre nem lenne idom. Hogy honapokig baratkozni, aztan ghostingoljuk egymast. Kidobott ido. Egybol dugni kell.
dec. 27. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Demiszexuálisokkal ismerkedj. Vagy az elején tisztázd, hogy az vagy és előbb "barátkozni" akarsz.
dec. 27. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Megmondom az elején, hogy nekem idő kell, hogy jobban megismerjük egymást, utána lehet szó szexről. Nem gond, ha nincs ehez türelme, akkor egyszerűen zárjuk le most.
dec. 27. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát részvétem kérdező. Az összes nyomorék divatos trend amivel manapság taccsravágták az ismerkedést, a demiszexuálisok életét még inkább megnehezíti. Hogy emberek orrba szájba ghostingolják egymást gyakorlatilag már bárhol, bármiért. Meg a tinderes hook up "kultúra". Meg hogy szexeljünk orrba szájba azzal aki bejön (kémia lol), és akkor majd utána a sokadik "randi" (=szex) után ráérünk megbeszélni, hogy akkor mi is van köztünk, addig jól eljátszmázgatunk, húzzuk egymást hazugságokkal és társai. Szóval a mai világban az érzelmek valami huszadrangú, lényegtelen sőt ciki, abszolút nem trendi dolognak számítanak. Így mostanra kb tényleg tűt a szénakazalban effektus bizonyos embereknek ez az egész modern kori társkeresés...

De hogy valami építőt is próbáljak mondani, szerintem a kulcs az, hogy megtanuld minél előbb kiszűrni a hozzád hasonlókat, és kifejezetten őket kell keresned. Nem feltétlen kell ő is teljesen demiszexuális legyen, csak ő is az érzelmeket keresse, meg fontos legyen neki a másik fél lelke is minimum annyira, mint a külsőséges és a szex. A többiekbe meg valószínű kár is energiát fektetned ilyen téren, csak félreértések, balhék és főleg rengeteg ghosting várna tőlük rád.

dec. 27. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Elore szolsz h neked tobb ido a ismerkedes mert ilyen vagy. Lassan leszel szerelmes es lassan jonnek az erzelmek es vele a vagy is lassan jon.
dec. 27. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs romantikus életem. Évek óta vége van.
dec. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!