Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Anyagiasnak számítok szerintetek?
Szeretem, ha költenek rám, de nem fontos nekem, hogy az, amit rám költ, nagy összeg legyen. Viszont, ha nagyon gazdag a másik, kerüljön sokba.. tehát igazából azt szeretném, hogy a sajátját megossza velem.. mondjuk a 200as nettójából kapjak legalább 20ezerért ajándékot, a milliós fizujából meg 100ért.
Nem tudom mennyire érthető, arányosan költsön többet rám, akinek több van, mert annak ugyanakkora érzelmi érték kiadni azt az összeget, mint akinek kevesebb van. Szeretném érezni, hogy a pénzének egy részét is megosztja velem és nem sajnálja tőlem. Persze egy pár hetes kapcsolatban más a mérce, bőven elég egy 5ezres ajándék az egyiktől vagy egy 20ezres parfüm a másiktól, ahogy telik az idő meg legyen több, amit költ rám..
Ezen felül nyilván figyeljen is oda, hogy mit szeretnék, hogy az ajándék jó legyen.. Ez megy visszafelé is, ugyanekkora arányban költenék rá a fizumhoz képest nyilván odafigyelve rá, illetve természetben is szeretem az ilyesmit, főzés, körülugrálás, szívességek:D
Anyagias vagyok? A ti párotok ilyen? Ti ilyenek vagytok vele?
Én azt a gondolkodást várnám a barátnőmtől/feleségemtől, hogy éljünk meg együtt tisztességesen, és tegyünk félre minél többet a gyerekeinknek, nem pedig egy "ennyiből ennyit költsön rám" mentalitást.
F
Végigolvastátok? Én is kb a 10%ot költeném rá, illetve én jól ajándékozok és ezt is elvárom. Ott van az alján, nem ment elolvasni?
Ez csak egy nagyon kis része a kapcsolatnak, de ha nincs meg, hogy ne essen nehezére rám költeni a fizujához képest "nagyobb" összeget, mert sajnálja, akkor én szakítok. Ugyanígy elvárom a házimunka egy részét pl anélkül, hogy én dirigálnám le, hogy mit csináljon, hanem magától mozduljon meg és vegye észre.. ezek alap dolgok, és nyilván a gyerekekre is értendő, de odáig el kell jutni. Aki rám költ, a gyerekeinkre is fog, mert nem fukar. És nem érdekel, hogy gazdag legyen, az érdekel, hogy ami pénze van, annak az ésszerűség határáig ne sajnálja a szeretteire(rám is) költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!