Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Anyagiasnak számítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Anyagiasnak számítok szerintetek?

Figyelt kérdés

Szeretem, ha költenek rám, de nem fontos nekem, hogy az, amit rám költ, nagy összeg legyen. Viszont, ha nagyon gazdag a másik, kerüljön sokba.. tehát igazából azt szeretném, hogy a sajátját megossza velem.. mondjuk a 200as nettójából kapjak legalább 20ezerért ajándékot, a milliós fizujából meg 100ért.

Nem tudom mennyire érthető, arányosan költsön többet rám, akinek több van, mert annak ugyanakkora érzelmi érték kiadni azt az összeget, mint akinek kevesebb van. Szeretném érezni, hogy a pénzének egy részét is megosztja velem és nem sajnálja tőlem. Persze egy pár hetes kapcsolatban más a mérce, bőven elég egy 5ezres ajándék az egyiktől vagy egy 20ezres parfüm a másiktól, ahogy telik az idő meg legyen több, amit költ rám..

Ezen felül nyilván figyeljen is oda, hogy mit szeretnék, hogy az ajándék jó legyen.. Ez megy visszafelé is, ugyanekkora arányban költenék rá a fizumhoz képest nyilván odafigyelve rá, illetve természetben is szeretem az ilyesmit, főzés, körülugrálás, szívességek:D

Anyagias vagyok? A ti párotok ilyen? Ti ilyenek vagytok vele?

tegnap 09:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%

Én azt a gondolkodást várnám a barátnőmtől/feleségemtől, hogy éljünk meg együtt tisztességesen, és tegyünk félre minél többet a gyerekeinknek, nem pedig egy "ennyiből ennyit költsön rám" mentalitást.

F

tegnap 16:27
 22/23 A kérdező kommentje:

Végigolvastátok? Én is kb a 10%ot költeném rá, illetve én jól ajándékozok és ezt is elvárom. Ott van az alján, nem ment elolvasni?

Ez csak egy nagyon kis része a kapcsolatnak, de ha nincs meg, hogy ne essen nehezére rám költeni a fizujához képest "nagyobb" összeget, mert sajnálja, akkor én szakítok. Ugyanígy elvárom a házimunka egy részét pl anélkül, hogy én dirigálnám le, hogy mit csináljon, hanem magától mozduljon meg és vegye észre.. ezek alap dolgok, és nyilván a gyerekekre is értendő, de odáig el kell jutni. Aki rám költ, a gyerekeinkre is fog, mert nem fukar. És nem érdekel, hogy gazdag legyen, az érdekel, hogy ami pénze van, annak az ésszerűség határáig ne sajnálja a szeretteire(rám is) költeni.

tegnap 18:22
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem szólok előre, hanem amikor észreveszem, hogy húzza a száját, ha másra kell költeni, akkor szakítok.. pl első randin hívjon meg ő, én meghívom a másodikon. Úgy minden másban 60-40et "várok" de nyilván kb, anyagiakba tegyen bele hatvan %ot, én meg házimunkába rakok 60%ot. Ha többet keresek jelentősen, akkor lehet fordítva, bár kicsit jól esik, ha én végzek kicsivel több házimunkát, ahogy szerintem jól kellene esnie egy férfinak, hogy kicsivel többet költ, mint a párja. Ezt muszáj, hogy szívesen tegye az ember, mint szexnél is, ne azért akarjon nekem orgazmust okozni, mert megmondtam neki, hogy ezt várom, hanem alapvető igénye legyen rá, hogy magától tesz azért, hogy én is elmenjek. Persze ettől még elvárom, különben nem maradok vele. Ahogy ezek nekem is fontosak nála, fontos a kölcsönösség. Felőlem lehet tanár is alacsony fizetéssel, nem szeretnék gazdag férfit, ezért nem érzem magam anyagiasnak. Nem számít, mennyi pénze van, ameddig nem fukarkodik és felfogja, hogyha 200ból költ 20ezret, az nem olyan, mintha millióból költene 20ezret. Egyébként ugyan ezt nem mondom senkinek, de nekem elég a hajlandóság is, hogy költsön.. tehát ha tudom, hogy évente egyszer költ a szülinapomra magától ennyit, akkor legközelebb én fogom vissza, hogy nem kell ennyit.. csak biztos lehessek benne, hogy nem fukar és megtenné. Az biztonságos.
ma 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!