Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Anyagiasnak számítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Anyagiasnak számítok szerintetek?

Figyelt kérdés

Szeretem, ha költenek rám, de nem fontos nekem, hogy az, amit rám költ, nagy összeg legyen. Viszont, ha nagyon gazdag a másik, kerüljön sokba.. tehát igazából azt szeretném, hogy a sajátját megossza velem.. mondjuk a 200as nettójából kapjak legalább 20ezerért ajándékot, a milliós fizujából meg 100ért.

Nem tudom mennyire érthető, arányosan költsön többet rám, akinek több van, mert annak ugyanakkora érzelmi érték kiadni azt az összeget, mint akinek kevesebb van. Szeretném érezni, hogy a pénzének egy részét is megosztja velem és nem sajnálja tőlem. Persze egy pár hetes kapcsolatban más a mérce, bőven elég egy 5ezres ajándék az egyiktől vagy egy 20ezres parfüm a másiktól, ahogy telik az idő meg legyen több, amit költ rám..

Ezen felül nyilván figyeljen is oda, hogy mit szeretnék, hogy az ajándék jó legyen.. Ez megy visszafelé is, ugyanekkora arányban költenék rá a fizumhoz képest nyilván odafigyelve rá, illetve természetben is szeretem az ilyesmit, főzés, körülugrálás, szívességek:D

Anyagias vagyok? A ti párotok ilyen? Ti ilyenek vagytok vele?

ma 09:40
A kérdező szavazást indított:
Anyagias vagy.
Nem vagy anyagias.
30 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
A visszafelé dolog is elvárt, hogy minden körülményben elvárod magadtól a rá költést?
ma 09:55
 2/22 anonim ***** válasza:
74%

"mondjuk a 200as nettójából kapjak legalább 20ezerért ajándékot, a milliós fizujából meg 100ért."

Mi ez, valami p.nciegyház, ahol a p.ncidért cserébe tizedet szedsz?

ma 09:57
 3/22 anonim ***** válasza:
62%

Lol xD

Te is költesz a pasira, vagy csak beszeded az adót?

ma 10:19
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Egy kérdés: neked mekkora a fizud?

Ha pl nem dolgozol, akkor az elv szerint nem is költesz rá...

Ezen felül mi a helyzet a randik és a közös programok kapcsán? Ott ki fizet, milyen arányban? Mi az elvárás?

ma 10:26
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Menj férjhez, akkor nem 10%ot kapsz, hanem 50-et.
ma 10:40
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Ha már az ajándékoknál tartunk, miért kell ajándékban mérni a szeretet, hogy mennyit költ rád? Nem akarlak megbántani kérdező, de olyan, mintha az ajándék fontosabb lenne mint a kapcsolat. Szerintem többet ér ha a másik olyan figyelmes veled, hogy pl elkészíti a kedvenc ételed mire hazaérsz, vagy elvisz vacsorázni, vagy éppen ott van veled és támogat a dolgokban. Ha viszont ajándékot kapsz, szerintem bunkóság azt nézni, hogy mennyibe került, ugyanis azzal megbántod a másikat. Pl ha én régóta vágynék egy 1pár kesztyüre, és megkapnám a páromtól az egy hatalmas figyelmesség lenne és örülnék neki, nem azt nézném hogy bőr vagy műbőr kesztyű meg milyen márka meg mennyibe kerülhetett. Ezeket kell értékelni, amit tesznek értünk. Ezekben mutatkozik meg az igazi szeretet és nem a pénzben. Többet ér. Hidd el.
ma 10:43
 7/22 anonim ***** válasza:
61%
Igen, szerintem anyagias vagy. Nőként mondom. A párom a 12 év együtt töltött időnk alatt volt már mindenféle anyagi helyzetben, ahogy én is. Amikor jobban ment neki, akkor sem vártam el, hogy drága ajándékokkal halmozzon el. Na meg nem is vágyom drága dolgokra. Kereshetne havi 5 millió forintot is, akkor is jobban örülnék egy 1000 forintos kulcstartónak, ha éppen arra vágyom és ő odafigyelt rám és ezekre az apróságokra és meglep vele. A figyelmesség, törődés, szeretet sokkal fontosabb számomra. Sok pénzért is lehet olyan dolgot venni, ami számomra értéktelen és azt tükrözi, hogy csak le akart nyűgözni valami drága sz.rral, aminek én egyáltalán nem örülök. Ja de muszáj lenne, mert drága volt?
ma 11:14
 8/22 anonim ***** válasza:
81%

Ha csóró vagy, csóróknál próbálkozz.

Pont ezért keresek anyagiakban hasonló kaliberű lányt, hogy az aranyásókat kiszűrjem. Van pénzem, bizonyos szinten nem is sajnálnám, de nem adnék egy csórónak.

Van lakásom neki is legyen. Kocsim is van az is legyen neki. Ezek alap szűrők.

ma 11:25
 9/22 anonim ***** válasza:
76%

#6 Nem feltétlen értek veled egyet.Hol van az leírva, hogy minden szarnak örülni kell?

Az ajándékozás művészet.

Hogy csak a kesztyűs példánál maradjunk.

Én akarok venni egy bizonyos fajta kesztűt, van róla elképzelésem.

Mondjuk egy fekete bőr kesztyűt.

Erre kapok ajándékba egy kantakék, poliészter, gépi kötött kesztyűt.

Ez a szeretet, hogy el kéne játszanom, hogy örülök neki? Mikor soha az életben nem hordanék ilyet.Nem is lennék hajlandó felvenni.Akkor ezt kéne eljátszani, hogy ennek örülök, mert ezt kaptam?

ma 11:29
 10/22 anonim ***** válasza:
24%

Pont erre utaltam én is. Hogy attól, hogy valakinek van pénze, még nem biztos, hogy odafigyel rám és olyan dolgot kapok tőle, aminek valóban örülök.

A minden sz.rnak örülni kéne, csak mert drága volt? Kérdésem inkább költői, avagy ironikus. :D

ma 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!