Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Anyagiasnak számítok szerintetek?
Szeretem, ha költenek rám, de nem fontos nekem, hogy az, amit rám költ, nagy összeg legyen. Viszont, ha nagyon gazdag a másik, kerüljön sokba.. tehát igazából azt szeretném, hogy a sajátját megossza velem.. mondjuk a 200as nettójából kapjak legalább 20ezerért ajándékot, a milliós fizujából meg 100ért.
Nem tudom mennyire érthető, arányosan költsön többet rám, akinek több van, mert annak ugyanakkora érzelmi érték kiadni azt az összeget, mint akinek kevesebb van. Szeretném érezni, hogy a pénzének egy részét is megosztja velem és nem sajnálja tőlem. Persze egy pár hetes kapcsolatban más a mérce, bőven elég egy 5ezres ajándék az egyiktől vagy egy 20ezres parfüm a másiktól, ahogy telik az idő meg legyen több, amit költ rám..
Ezen felül nyilván figyeljen is oda, hogy mit szeretnék, hogy az ajándék jó legyen.. Ez megy visszafelé is, ugyanekkora arányban költenék rá a fizumhoz képest nyilván odafigyelve rá, illetve természetben is szeretem az ilyesmit, főzés, körülugrálás, szívességek:D
Anyagias vagyok? A ti párotok ilyen? Ti ilyenek vagytok vele?
Jaj, bocsánat. Ez nem nekem szólt, én a 7-es vagyok.
Akkor bocsi, hogy a 6-os helyett válaszoltam
#10 Nem, te egyáltalán nem ezt írtad.
Te azt írtad, hogy akármilyen olcsó, ócska szart kapsz annak kötelező örülni.
Le is vezetted a kesztyűs példával.Hogy mindegy milyen ócska a kesztyű, annak kell örülni.Hát nem, nem kell neki örülni.
Az ajándék csak akkor jó, ha olyat kap az ajándékozott, amit akar.
Ha fekete bőr kesztyűt akar, azt kell venni.Ha sajnálja rá a pénzt, inkább ne vegyen semmit.
#12 Én meg nem használom és nem is örülök neki.
Az odafigyelés ott kezdődik, hogy azt vesz, amit akarsz.
Ha arra sajnálja a pénzt vagy képtelen olyat választani, inkább ne vegyen semmit.Ugyanolyan megalázó semmibevétele a másik embernek mindkét eset, totál figyeletlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!