Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódtatok már olyan emberhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódtatok már olyan emberhez akit nem is ismertek?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan hogy ,pl. megtetszett egy férfi vagy egy nő , de igazából sosem találkoztatok ő valószínűleg nem is ismer titeket , de éreztétek valamiféle vonzalmat? Mintha mindig is ismertétek volna , és a későbbiekben találkoztatok és összejöttetek?

tegnap 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most is olyan ember vonz, sajnos. Jobb lenne, ha nem így lenne. Mert neki van valakije és valószínűleg csak szivat engem. Ha erdekelnem, már legalább minimálisan kommunikált volna velem (a köszöntést nem sorolnám ide, mivel az alap (lenne).
tegnap 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
*köszönést
tegnap 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
1*-2* igen, de semmi nem lett belőle.
tegnap 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Köztünk nem lehetett volna semmi. Nem is hajtottam rá, de kedveltük egymást. Ennek is két éve ;)
tegnap 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Élőben nem. Sztár vonzott már, mert megálmodtam neki egy nekem tetsző személyiséget.
tegnap 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Alapvetően így tetszettek meg régen emberek. Aztán beszélgetést kezdeményeztem, abból vagy lett valami, vagy nem. Ha pedig tudtam, hogy van párja, akkor elindultam a másik irányba, és nem foglalkoztam vele a továbbiakban. Persze olyan is megesett, hogy x idő után újra láttam, akkor már szingli volt, mint kiderült később pedig összejöttünk.

De hosszútávon nem futottam ismeretlen után. Nyilván híresség után én is rajongtam már, mert szimpatikus volt az interjúk, érdeklődési körök, gesztusok... stb alapján, de ez azért kicsit más kategória. Ha lehetőségem volt megismerni az illetőt, akkor megtettem. És igen, olyan random esetekben is, mint mikor pl a Metropolt osztó srác tetszett meg, még 15-16 évesen. Szóval én mindig cselekedtem, ha ilyesmit éreztem, legrosszabb esetben kiderült, hogy van párjuk, vagy érzékeltem, hogy nem kölcsönös a dolog, elköszöntem és leléptem.

tegnap 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!