Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódtatok már olyan emberhez akit nem is ismertek?
Alapvetően így tetszettek meg régen emberek. Aztán beszélgetést kezdeményeztem, abból vagy lett valami, vagy nem. Ha pedig tudtam, hogy van párja, akkor elindultam a másik irányba, és nem foglalkoztam vele a továbbiakban. Persze olyan is megesett, hogy x idő után újra láttam, akkor már szingli volt, mint kiderült később pedig összejöttünk.
De hosszútávon nem futottam ismeretlen után. Nyilván híresség után én is rajongtam már, mert szimpatikus volt az interjúk, érdeklődési körök, gesztusok... stb alapján, de ez azért kicsit más kategória. Ha lehetőségem volt megismerni az illetőt, akkor megtettem. És igen, olyan random esetekben is, mint mikor pl a Metropolt osztó srác tetszett meg, még 15-16 évesen. Szóval én mindig cselekedtem, ha ilyesmit éreztem, legrosszabb esetben kiderült, hogy van párjuk, vagy érzékeltem, hogy nem kölcsönös a dolog, elköszöntem és leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!