Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk lányok volt már veletek...

KriszkeBp2 kérdése:

Fiúk lányok volt már veletek hogy vonzodtatok eggyik távolabbi rokonotokhoz?

Figyelt kérdés
Nekem volt így gyerek korunkban sokat játszottunk eggyütt felnőtt korunkban már ritkábban találkoztunk de amikor meglátott akkor nyakamba ugrott mindig mintha szeretőm párom lenne a rokonlány érdekes volt mindig össze vissza csókolt

2022. jún. 24. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem volt ilyen.
2022. jún. 24. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Unokanővéremnek belógattam volna anno. Már ezer éve nem láttam. Egyidőben keresztanyámra is rá voltam kattanva, igaz ő nem vérrokon, csak anyám barátnője.
2022. jún. 24. 12:38
 3/9 anonim válasza:
65%
Keresztszülővel volt intim kapcsolatom, aki nem vér szerinti rokon.
2022. jún. 24. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Lefeküdtem a sógornőmmel mert az a hír járta, hogy válnak és épp körbedugja az ismerőseit.

Igaz volt a hír.

2022. jún. 24. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
2 unokatestvérem van akiket a mai napig megdugnék.
2022. jún. 24. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Én már dugtam más anyját, számít?😃
2022. jún. 24. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Na ná. Másod unokatestvérem. Egy idősek vagyunk kb, hasonlóan gondolkodunk. Eszméletlen szép nő, gyönyörűen mosolyog. De hát rokonom nincs mit tenni. Sülve főve együtt voltunk. Kirándulni, nyaralni, mint barátok. Élet szétvitt minket, de a kapocs megmaradt. Sokat beszélünk, de ritkán találkozunk. Anno megbeszéltük hogy nagyon vonzódunk egymáshoz, de nem lehet több sajnos. Imádom a társaságát és mint nő is hú én mai napig szerelmes vagyok belé. Ez van. Ölelésnél sima (rokoni) puszinál sosem mentünk messzebb. Mindig a nyakamba borul mikor találkozunk. Én meg alig várom hogy megölelgessem. 6 éves korunk óta rengeteg időt töltöttünk együtt. Örökre szeretni fogom. Ja kamaszos kis hóbort majd 5-10 év és elmúlik ja 42 éves vagyok, ő is (2 hónap van közöttünk). Több mint 35 éve. Tavaly is ültünk beszélgettünk az élet nagy dolgairól, és megint feljött hogy ki mit érez. Nem tudok nem elveszni a szemeiben. Enyhébb a lángolás igen, de vonz a mai napig nagyon. Mindkettőnknek családja van. Ez van...

Barátilag éljük meg amit lehet. Családjaink tudják hogy sülve főve együtt vagyunk. Mindenkinek természetes. Nagymamám szólt egyszer hogy kisfiam, ha nem rokonod lenne nektek össze kéne házasodnotok, nagyon szeretitek egymást. Drága nagymamám vette észre csak. Családjaink sejtik csak. Ennyi marad meg nekünk. Feleségem féltékenykedett kicsit hogy mondjam meg kit választanék azonnal. Nyilván rávágtam hogy a feleségemet. Valóságban nem. Fiam az első, de utána az unokatestvérem. Ők is eljátszották ugyan ezt a balhét anno, kifelé mi csak simáén gyerek kori barátok vagyunk, és rokonok. Amúgy is találkoznánk a rokoni szál miatt. Félre értés ne essék a feleségemet is szeretem, csodás nő. Soha senkivel nem éreztem ilyet mint az unokatestvéremmel. Nagyon különleges helye van az életemben.

Ő tényleg mindent tud az életemről, de tényleg mindent, és én is róla. Feleségemről ez nem mondható el, férjéről szintén ugyan ez.

Nem rokonnak kellett volna születnünk, csak akkor lehet soha nem találkozunk.

Minden esetre örülök hogy vagyunk egymásnak, még ha csak így is mint "barátok".

Tudom, furcsa és nehéz megemészteni másnak.

2022. jún. 24. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Távolihoz nem
2022. jún. 24. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Maga a kérdés is morbid. A rokon az rokon, és az én családfàm nem lesz olyan, mint a körforgalom.
2022. jún. 25. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!