Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne egy rokonotok akinek...

Ha lenne egy rokonotok akinek külföldön jól menő vállalkozása lenne, és hívna, kimennétek hozzá dolgozni?

Figyelt kérdés
Ráadásul jól ismered az illetőt, az egész személyiségét, tehát biztos hogy megbízható.
2020. okt. 12. 13:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor, ha élhető szinten beszélem a nyelvet.
2020. okt. 12. 13:40
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Gondolkodás nélkül
2020. okt. 12. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Mennyi fizu mennyi munka?
2020. okt. 12. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Van ilyen rokonom, de hiába hívott többször is nem megyek, pedig tudom, hogy a jószándék vezérli. Viszont én olyan személyiség vagyok, aki nagyon nem bírná a honvágyat, úgyhogy jó nekem itthon.
2020. okt. 12. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
ha az a külföld egy olyan országot takar ahol jobb az életszinvonal, az egészségügyi ellátás és nem ilyen befeszült emberek vannak, akkor ezerrel mennék.
2020. okt. 12. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Anyum húga Ausztráliában él. Évek óta hív, hogy menjek ki, dolgozzak az állatkertben ahol ő is dolgozik, ráadásul részvényes is. Voltam már kint nyári munkán, imádtam. De élni nem tudnék ott. Pedig külön egy kis lakásban élhetnék de nekem hiányozna Magyarország. Megyek nyaralni mindig, de ennyi elég is.
2020. okt. 12. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ milyen és mennyi a munka. Semmi nincs ingyen, sajnos ebben ritkán gondolnak bele az emberek.

Én épp benne vagyok a külföldi munkában, most megyek majd haza külföldről jövőhéten, szezon vége van. Nem jövök vissza. Éjjel nappal hajtanak, nulla szociális életem van, nekem nem kell ilyen élet, sok penzért sem. Inkább leszek otthon csóró, de legalább lesz életem. Nem ugy mint itt, hiába keresek jól, nincs kivel beszélnem, és időm sincs elkölteni a pénzt.

2020. okt. 12. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
A magyar és ázsiai főnöktől mentsen meg a jóisten. Menne a gene
2020. okt. 12. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Én rokon nélkül is mentem és nekem bejött a külföldi élet, bár én anyanyelvi szinten beszélem az ország nyelvét és nem hajtom ki a belem, abszolút beilleszkedtem. Hasonló szellemi munkakörben dolgozom, mint előtte otthon, csak sokkal több lehetőséggel, magasabb beosztásban, nagyon jó fizetéssel és meg is becsülnek. Viszont vannak ismerőseim, akik úgy jártak, mint a 7. válaszoló, őket abszolút megértem, ha hazaköltöznek, így tényleg nem élet az élet.
2020. okt. 12. 14:00
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ mennyiért és mit kellene csinálni, passzol-e a karriertervekhez
2020. okt. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!