Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne egy rokonotok akinek...

Ha lenne egy rokonotok akinek külföldön jól menő vállalkozása lenne, és hívna, kimennétek hozzá dolgozni?

Figyelt kérdés
Ráadásul jól ismered az illetőt, az egész személyiségét, tehát biztos hogy megbízható.
2020. okt. 12. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Habozás nélkül.
2020. okt. 12. 14:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék, mert a rokonaim olyan jellemvonásokkal bírnak, hogy már a gondolat is kudarc. De van egy ennél sokkal ütősebb okom is a nemleges válaszra: a jelenlegi hivatásom a hobbim is egyben, senki nem tudna olyan munkát, ill. bérezést ajánlani, amiért ennek hátat tudnék fordítani.
2020. okt. 12. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Láthatod a válaszokból, hogy embere válogatja, ki menne, ki nem.

Innentől saját magadnak kell eldöntened, mennél-e vagy sem.

2020. okt. 12. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem mennék. Tök jól megvagyok itt is, minek menjek el külföldre? Most azt csinálom, amit egész életemben szerettem volna, és amennyi pénzt keresek vele az nekem bőven elég. Nem motiválna ha mondjuk 5x ennyit keresnék egy olyan munkával, amit nem szeretek annyira csinálni.
2020. okt. 12. 14:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem lenne lehetőségem kimenni. Sőt, előtte is voltam már dolgozni, és tetszett. Most itthon vagyok de valahogy visszavágyok oda. A nyelvtudásom is meglenne. Csak attól félek hogy nem érezném jól magam, honvágyam lenne.
2020. okt. 12. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!