Melyik a nagyobb dicsőség szerintetek, egy multinál karriert befutni vagy jól menő egyéni vállalkozást csinálni gázszerelőként?
Mit jelent pontosan a multinál karriert befutni?
Nem mindegy, hogy a Tescoban vagy műszakvezető, vagy a Google-nél principal engineer.
A gázszerelés pont nem egy hatalmas wasistdas.
Ha egy innovacióra épülő vállalkozással hasonlítod össze, akkor nyilván az a nagyobb teljesítmény. De megtanulni egy szakmát és katásan adózni meg nem adni számlát, ehhez nem kell túl nagy gógyi.
Én multinál is szabadnak érzem magam, távmunkában dolgozom teljesen rugalmas munkaidőben.
De ennek mi köze a dicsőséghez amúgy? Vagy hogy definiálod a dicsőséget ilyen kontextusban?
És ha egyéni vállalkozóként számláz valaki, akkor szerinted többre vitte vagy mi? Nem értem :)
Mi köze ennek az alkalmazotti státuszhoz?
Ez nem vállalkozás az én szememben. Ugyanúgy alkalmazott, csak mindig más a munkaadója.
Vállalkozás a szememben az, ha valaki valami újat tesz le az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!