Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legpofátlanabb...

Mi volt a legpofátlanabb dolog amit ismerősötök/rokonotok tett, vagy mondott?

Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 15:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ismerősöméknél a nőnek bő éve viszonya volt valakivel. Alkalmi munkára hivatkozva oldotta meg a légyottok egy részét (ő járt a szeretőjéhez) Egyik alkalommal a szüleivel kellett mennie valamit melózni, de a szülei nem tudták megmondani, hogy meddig fog tartani. Erre a férjének puffogott, hogy nem igaz, hogy nem tudják a szülei, hogy meddig tart, el tudja-e vállalni a délutáni melót. Értitek: a szeretőjéhez ment volna, és a férjének savazta a nő a saját szüleit, hogy nem tudnak biztosat mondani.
2022. máj. 18. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Gyerekkoromban volt egy nagy kaspó és oda temettem a kisállataimat el, amikor már nem éltek. Volt egy másik ugyanolyan kaspó üresen ami a rokonomnak megtetszett és mondta egy családi ebédnél, hogy elviszi (amúgy folyamatosan tőlünk vitte a cuccokat...). Kérdezték tőle, hogy a másikat miért nem viszi, mire mondta röhögve, hogy mert "Abban a Kócos döglött álltatai vannak.".
2022. máj. 18. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
13%

Az első komoly kapcsolatomban és később egy másikban is volt szeretőm

A saját testvérem árult el mind a 2xer az adott pasinak aztán meg tagadta a nyilvánvalót

2022. máj. 18. 16:15
 4/11 A kérdező kommentje:
3: Tényleg pofátlan voltál, hogy még elvártad volna, hogy a tesód tartsa a száját, hogy te csalod a társadat. Remélem, kib@szta@k, mint macskát sz@rni.
2022. máj. 18. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
22%

Igen

A testvérében alap hogy megbízik az ember

De hát nagy csalódás volt

Sajnos nem lett egyik kapcsolatnak sem szakítás a vége...még húztuk egy darabig

Én nem bántam meg a megcsalást 🤷‍♀️ sorry de ez van

2022. máj. 18. 16:57
 6/11 A kérdező kommentje:

Valóban nagy csalódás lehetsz a testvérednek és a szüleidnek is.

Megértem őket.

2022. máj. 18. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
8%
Én miért lettem lepontozva?
2022. máj. 18. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem vagyok számukra csalódás :) boldogan élem az életem lelkiismeretfurdalás nélkül 😊
2022. máj. 18. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon röviden szeretném leírni a dolgot: akkor pár éve az akkori legjobb barátom akit még a testvéreimnél is többre tartottam szép lassan kisemmizett és mentálisan tönkretett. Az tette fel az i-re pontot amikor fél év albérletben való együttélés után miután közöltem hogy én ezt már se anyagilag se pedig szellemileg nem bírom tovább akkor én lettem beállítva sz@r embernek (ez sajnos rendszeres volt). Hogy egy minimálisan bele láss: eladtam az autómat, a motoromat, a laptopomat, a fényképezőgépemet és minden értéktárgyamat hogy egyel talán enni tudjunk. Amíg csak ott éltünk én fizettem teljes egészében az albérletet, az ennivalót, a számlákat, de még a BKV bérletét is én finanszíroztam. Konkrétan az egész életem addigi munkájának eredményét elvesztettem. Mindent amit csak anyagi javakból fel tudtam építeni. Sajnos a dolgok mögött az állt hogy az akkori barátnője (akivel szerintem még most is együtt van) tele beszélte a fejét és szépen lassan elérte hogy minden embert akire számíthatott az életben ellökjön magától. Szerintem ez valamiféle tudatos vagy tudatalatti bosszú volt a barátnője részéről azért mert évekkel ezelőtt megcsalta őt és ez nagyon mély sebet hagyott benne. A történtek után mondta hogy nem szeretne engem többet látni és ki szeretne zárni engem az életéből mert rossz hatással vagyok rá és csalódott bennem. Mit ne mondjak nem elleneztem a dolgot, úgy éreztem hogy számomra is ez most a legjárhatóbb út. Szerencsére így visszatekintve jól döntöttem mert azóta erősen jobb irányt vettek a dolgok. Amióta nincs jelen az életemben sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb, sikeresebb és stressz mentesebb lett az életem. Sajnálom hogy így alakult, de így visszatekintve nem is történhetett volna jobban.
2022. máj. 18. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tartozott nekem 1 millióval. Azt mondta pofátlanul, hogy mit vagyok úgy oda, amikor annyit örököltem. Adjam el a lakásomat, ha nincs pénzem. Ő nem tudja vissza adni a kölcsönt.
2022. máj. 29. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!