Mi volt a legpofátlanabb dolog amit ismerősötök/rokonotok tett, vagy mondott?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 15:37
1/11 A kérdező kommentje:
Ismerősöméknél a nőnek bő éve viszonya volt valakivel. Alkalmi munkára hivatkozva oldotta meg a légyottok egy részét (ő járt a szeretőjéhez) Egyik alkalommal a szüleivel kellett mennie valamit melózni, de a szülei nem tudták megmondani, hogy meddig fog tartani. Erre a férjének puffogott, hogy nem igaz, hogy nem tudják a szülei, hogy meddig tart, el tudja-e vállalni a délutáni melót. Értitek: a szeretőjéhez ment volna, és a férjének savazta a nő a saját szüleit, hogy nem tudnak biztosat mondani.
2022. máj. 18. 15:42
2/11 anonim válasza:
Gyerekkoromban volt egy nagy kaspó és oda temettem a kisállataimat el, amikor már nem éltek. Volt egy másik ugyanolyan kaspó üresen ami a rokonomnak megtetszett és mondta egy családi ebédnél, hogy elviszi (amúgy folyamatosan tőlünk vitte a cuccokat...). Kérdezték tőle, hogy a másikat miért nem viszi, mire mondta röhögve, hogy mert "Abban a Kócos döglött álltatai vannak.".
3/11 anonim válasza:
Az első komoly kapcsolatomban és később egy másikban is volt szeretőm
A saját testvérem árult el mind a 2xer az adott pasinak aztán meg tagadta a nyilvánvalót
4/11 A kérdező kommentje:
3: Tényleg pofátlan voltál, hogy még elvártad volna, hogy a tesód tartsa a száját, hogy te csalod a társadat. Remélem, kib@szta@k, mint macskát sz@rni.
2022. máj. 18. 16:30
5/11 anonim válasza:
Igen
A testvérében alap hogy megbízik az ember
De hát nagy csalódás volt
Sajnos nem lett egyik kapcsolatnak sem szakítás a vége...még húztuk egy darabig
Én nem bántam meg a megcsalást 🤷♀️ sorry de ez van
6/11 A kérdező kommentje:
Valóban nagy csalódás lehetsz a testvérednek és a szüleidnek is.
Megértem őket.
2022. máj. 18. 17:04
8/11 anonim válasza:
Nem vagyok számukra csalódás :) boldogan élem az életem lelkiismeretfurdalás nélkül 😊
9/11 anonim válasza:
Ha nagyon röviden szeretném leírni a dolgot: akkor pár éve az akkori legjobb barátom akit még a testvéreimnél is többre tartottam szép lassan kisemmizett és mentálisan tönkretett. Az tette fel az i-re pontot amikor fél év albérletben való együttélés után miután közöltem hogy én ezt már se anyagilag se pedig szellemileg nem bírom tovább akkor én lettem beállítva sz@r embernek (ez sajnos rendszeres volt). Hogy egy minimálisan bele láss: eladtam az autómat, a motoromat, a laptopomat, a fényképezőgépemet és minden értéktárgyamat hogy egyel talán enni tudjunk. Amíg csak ott éltünk én fizettem teljes egészében az albérletet, az ennivalót, a számlákat, de még a BKV bérletét is én finanszíroztam. Konkrétan az egész életem addigi munkájának eredményét elvesztettem. Mindent amit csak anyagi javakból fel tudtam építeni. Sajnos a dolgok mögött az állt hogy az akkori barátnője (akivel szerintem még most is együtt van) tele beszélte a fejét és szépen lassan elérte hogy minden embert akire számíthatott az életben ellökjön magától. Szerintem ez valamiféle tudatos vagy tudatalatti bosszú volt a barátnője részéről azért mert évekkel ezelőtt megcsalta őt és ez nagyon mély sebet hagyott benne. A történtek után mondta hogy nem szeretne engem többet látni és ki szeretne zárni engem az életéből mert rossz hatással vagyok rá és csalódott bennem. Mit ne mondjak nem elleneztem a dolgot, úgy éreztem hogy számomra is ez most a legjárhatóbb út. Szerencsére így visszatekintve jól döntöttem mert azóta erősen jobb irányt vettek a dolgok. Amióta nincs jelen az életemben sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb, sikeresebb és stressz mentesebb lett az életem. Sajnálom hogy így alakult, de így visszatekintve nem is történhetett volna jobban.
10/11 anonim válasza:
Tartozott nekem 1 millióval. Azt mondta pofátlanul, hogy mit vagyok úgy oda, amikor annyit örököltem. Adjam el a lakásomat, ha nincs pénzem. Ő nem tudja vissza adni a kölcsönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!