Itt a nyár és nagyon érdekelne egy dolog a strandokkal kapcsolatban. Remélem őszinte válaszokat kapok! Te szoktál?
Amíg jártam,nem pisiltem bele.
Mióta tudom,mennyien igen,ill.láttam.sz.art,köpetet és egyebet,valaki meg dug is abban a mocsokban,azóta nem járok strandra.
De akkor próbáljuk másképp: igen, belepisilek, mindig, minden nap, most is állok a vízben és csorog a pisám. El sem tudjátok képzelni micsoda megkönnyebbülés!
Kíváncsi vagyok ez fel lesz-e pontozva...
9, ja így világos. Én a tavakra gondoltam.
Hát ilyen helyekre ritkán járok, de amikor ott vagyok, nem pisilek a vízbe. Valahogy nem tudnám elereszteni magam, főleg mert hering feeling van ott, ideges lennék, hogy ki érezné meg. (Még olyat is hallottam, hogy elkékül a víz, ez nem tudom mennyire kamu.)
De mondjuk nem nem szokott a pisilés téma lenni ott, a legtöbb ember az ilyen helyeken inkább az anyukákra panaszkodik akik rákennek egy flakon krémet a gyerekre, aztána gyerek a következő pillanatban ugrik a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!