Mi a legrosszabb dolog amit életedben egy másik ember ellen tettél?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 13:42
1/17 Dr.med.habil. Genya válasza:
Bunkó voltam max valakivel, de az is inkább fájóan őszinte, igazából max ennyi, nem vagyok rossz ember.
2/17 anonim válasza:
Szerintem az igazán rossz dolgokat félnek leírni a válaszadók, mert az erkölcscsőszök lepontoznák.
3/17 anonim válasza:
Van, akinek kikezdtem a párjával és többen is vannak, akikről a hátuk mögött csúnya dolgokat mondtam.
5/17 anonim válasza:
Szerintem max. az, hogy bunkó voltam. Kétlem, hogy valaha tettem volna olyan rossz dolgot más ellen.
6/17 anonim válasza:
Nemet mondtam neki, mikor valaki rám akart támaszkodni.
Nem sok gonoszságot műveltem, de magamat meg a munkámat mindig védtem. Ő nem volt mindig kedves velem és nem kért korrekt dolgot tőlem, én meg nem akartam egy ilyen embernek segíteni a saját erőforrásaimmal. Lerázom magamról az ilyeneket, akkor is, ha tudom, hogy rajtam múlik, mi lesz velük.
Kevesen tennék meg ezt értem is.
7/17 anonim válasza:
Nem viszonoztam a szeretetét kellő mértékben, sőt vissza is éltem vele, majd szakítottam vele🤷
Néha voltam bunkó is, de az messze nem a legrosszabb, amit el lehet követni. Az őszinteségről nem is beszélve
8/17 anonim válasza:
Nincs ilyen és jó ember vagyok. ::))
9/17 anonim válasza:
Volt egy srác, akit cikiztem, szivattam, mikor gyerekkoromban kosárlabdáztam. Azért is bánom, mert sokat voltam a másik oldalon, ezért tudom milyen.
10/17 anonim válasza:
Általános iskolában miután nem én lettem a célkereszt, bántottuk folyton az egyik osztálytársunkat. Nagyon bánom és ha visszamehetnék egyáltalán nem így viselkednék, mert tudom, hogy milyen az ha csúfolnak stb. (azóta már nem vagyok rosszba vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!