Itt a nyár és nagyon érdekelne egy dolog a strandokkal kapcsolatban. Remélem őszinte válaszokat kapok! Te szoktál?
Figyelt kérdés
Bele pisilsz a vízbe?2022. máj. 16. 21:31
11/20 anonim válasza:
Medencébe soha. Természetes vizekbe csak akkor, ha a parton nehéz megoldani a pisilést.
12/20 anonim válasza:
Pont azért nem járok strandra, amiért egyáltalán felmerülhet ez a kérdés.
13/20 anonim válasza:
Sohasem megyek be a vízbe,de a partról belepisilek mindig.
14/20 anonim válasza:
Amikor még bementem régen a tóba, akkor egyszer úszkáló emberi ürüléket láttunk...
16/20 erogeen válasza:
A szavazésra „nem”- mel válaszoltam, mert medencékbe nem pisilek bele, de szabad vizekbe igen. F
17/20 anonim válasza:
Én mindig bele pipilek 17/L nem kell privát!
19/20 anonim válasza:
Medencébe nem.
Természetes vízbe igen.
20/20 anonim válasza:
En ezért megyek vízbe nincs jobb élmény mit csak elereszteni magad toba mar vizibiciklirol a parton mindenki latta ugy is pilistem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!