Gyerekes anyával kapcsolat? Vagy gyerekes férfival? Benne lennének vagy kizárt dolog?
Figyelt kérdés
30 alatt2017. máj. 22. 16:09
3/6 anonim válasza:
12 éve nevelem más lányát. Tavaly diplomázott. Van már közös gyerekünk is a párommal. Én se értem miért fogtam bele ebbe a kapcsolatba anó. De én végig nagyon szerettem a csajszit. És ezer dolog van a fejembe amit tettem ami hozzásegítette öt a diplomához. És ezt ő is tudja. Határozottan ki merem jelenteni hogy nekem kellet az a pár év amit együtt töltöttünk. Fogadott szülőként volt lehetőségem arra 100X jobb apa lettem a közös gyerkőcünknek.
4/6 anonim válasza:
A "gyerekes" szó jelentése teljesen más, figyeljetek erre:
Helyes módja: Gyerekkel rendelkező nő/férfi.
Köszönjük.
5/6 anonim válasza:
5 éve nevelem feleségem előző kapcsolatában született két gyerekét és a sajátunkat. Volt olyan pillanat, amikor azt mondtam, bárcsak fontam volna inkább kiskosarat, mint hogy megnősüljek... de nem azért, mert a gyerekek olyan rosszak, hanem mert nekem volt rossz napom. Három gyerek azért mégis csak három gyerek, nem mindig könnyű velük, pláne, ha egyszerre csivitelnek az ember fülébe, és főleg, mikor leginkább csendre és nyugalomra vágyna az ember.
De alapvetően örülök, hogy nekem ők a családom. Értelmesebb dolognak tartom a gyerekekkel való törődést, mint ha pl. egyedülállóként valami magányos tevékenységbe ölném az energiám.
6/6 anonim válasza:
26 évesen összejöttem egy férfival,akinek már volt egy kamasz lánya. Soha többet nem kezdenék olyannal,akinek már van gyereke,max ha már nekem is van mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!