Szerintetek ez normális dolog?
Itt helyben van egy 5-fös banda, tölük én ismerek 2 ember, az egyik nekem tetszik is, vele jóba vagyok, ö járt nyáron egy lánnyal, akit bemutatott a haverjinak 2-hétig jártak is nyáron, aztán szétmentek mert ráuszitotta a maradék 3 embert. Egyik nap kihivott hogy beszélgessek vele kicsit, volt egy kis szájalás meg lökdösödés.
De ma mondta hogy szolt a szüleinek, és azt állitotta hogy én megvertem, hogy volt nálam kés és hogy megfenyegettem öt, miközben ö mondta a barátomnak hogy megveret...
A 5 fös bandából 3-mal járt is, 4.-kel meg kavart egy ideig tudomásom szerint, a csaj 13 éves a fiuk meg 15-16-17 meg a egyik kisöccse aki 13 éves és a csajal egy osztályba járnak, a csajnak a szülei befojásos emberek tudomásom szerint, idevalósi és közel lakik hozzám, olyan 1 utcával arrébb.Emellet a csaj itt keménykedik nekem hogy megver, meghogy nem fél.
nem tudom ezt hova tenni, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Én nem akartam eddig foglalkozni vele, de olyat állit ami nem igaz, igy beszélnem kell vele.
elnézést kérek a helyesirási hibákért.
15/l
Tudom ez 5 fiu, 1 lány aki zaklatja a többit, nem szeretbék csatlakozni hozzájuk vagy ilyesmi, csak mivel a segitségemet kérte hogy beszéljek vele igy belekeveredtem.
Egyépként a lány 1 éve zaklatja öket folyamatosan, és a barátomnak elege lett belöle. Kérte hogy verjem meg de azért nem fogom, csak elbeszélgetek vele meg a szüleivel, mert derültek ki éedekes dolgok.
inkább tanulhatnál egy kis nyelvtant + fogalmazást
hasznát vennéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!