Szerintetek normális dolog ez?
Figyelt kérdés
ha valaki a képzeletében elképzeli hogy hogyan ölne meg bizonyos embereket , és ezt ő nagyon valóságosan elképzeli , akkor az illető élhet normális társasági életet ?2015. ápr. 5. 21:59
1/4 anonim válasza:
Miért ne? Amíg az illető tudja, hol a határ a képzelgés és a valóság közt, azaz nem válik megszállott tömeggyilkossá, valamint nem veszélyes a társaira nézve, szerintem rendben van a dolog. Én is elképzeltem már egy-két enyhén szólva nem kedvelt emberről ilyesmit, mégis vannak barátaim és nem vagyok közveszélyes.
2/4 anonim válasza:
Tudod, ha gondolattal mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel.
Probléma akkor van, ha az illető a valóságot nem tudja különválasztani a fantáziától, illetve akkor, ha nem a fantáziáiban, hanem a valóságban akar ilyesmit tenni.
3/4 anonim válasza:
Azért ha valaki folyamatosan ilyenen töpreng, ott valami súlyos lelki gubanc van.
4/4 anonim válasza:
Sztem semmi para amíg csak néhányszor fordul elő. Am egyszer én elképzeltem,hogy gondolatban megfolytok valakit és erre elkezdett köhögni mert félrenyelt és hát eléggé megijedtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!