Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Illetlenség lenne ma e-mailt...

Illetlenség lenne ma e-mailt írnom egy nagyjából idegennek? (vásárlással kapcsolatos dolog miatt)

Figyelt kérdés
Remélem nem rossz kategória. Arról lenne szó, hogy nagyapámnak kötényt hímzek karácsonyra, de mivel csak lányos mintát lehetett rendelni onnan, ahonnan a szakkört tartó néni rendelt, én megveszem a kötényt és ráraknak egy nem lányos mintát. Körbejártam a vársot, egy helyen csinálnak, de ott is egyedileg méretre. A helyzet az, hogy jövőhéten kéne értemenni, de elfelejtettem kérni, hogy ne varrják rá a zsebet, felhívni nem akarom mert az nagyon nem illene ma, viszont jó lenne szólni. De nem lenne illetlenség 23-án ezzel kapcsolatos levelet írni?

2014. okt. 23. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Max nem olvassák ma el, mivel nincs munkanap.
2014. okt. 23. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem telefonálni is lehetne, hátha... Az emailt meg lehet, hogy csak a legközelebbi munkanapon olvassa, az nem késő?
2014. okt. 23. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben azonnal telefonálnék,ha nem veszik fel,írnám az emailt,nehogy valami gond legyen.
2014. okt. 23. 13:51
 4/6 A kérdező kommentje:
De telefonálni biztos nem gáz? $: vagy ha ma írnék és holnap hívnám? Ha négy napja kértem őket de egy hét múéva készül majd el akkor nem késő? De ha nincs más, akkor telefonálok.
2014. okt. 23. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Gáz az, ha nem az készül, amire számítasz. Nyugodtan telefonálj, legrosszabb esetben nem sikerül, mert ünnep van. Jobb eset, ha felveszik, de azt mondja: nem alkalmas az időpont.

Még jobb, ha meg is tudod beszélni a problémát.

És minél előbb kellene telefonálni, hogy ha hétfőn ezzel kezdik a napot, már ne varrják rá a zsebet.

2014. okt. 23. 15:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Megértettem, köszönöm a válaszokat (-: csinálom is
2014. okt. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!