Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » érdekelne a dolog ha valakinek...

érdekelne a dolog ha valakinek vannak hülye gondolatai most nem magamról beszélek csak általánosságban, akkor aszt hogy lehetne kitörölni úgy értem vannak terápiák? Pl: meditáció stb.

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Van nagyon sok módszer... A pszihiáter/gyógyszeres kezelés az egyik leghatékonyabb, ámbár a gyógyszereknek vannak mellékhatásai is.. Ha ezt pszihoterápiával kiegészted, akkor az csodákra képes.. Ha utálod az orvosokat, akkor érdemes megtanulni a megfelelő meditációkat, és mellé kis emnyniségben gyógynövényt szedni

A kratom nevű gyógynövény kifejezetten jó arra, hogyha az embert elkapja a depis rosszhangulat, akkor kicsit kihúzza onnan, hatására összeszedettebb leszel, jobb kedvű, "minden rendben" érzés, és kellően motívált is, hogy megoldd a problémáidat

2014. okt. 20. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pl megtanultam 1 pillanat alatt teljesen kiüríteni az elmém...nem hülye gondolatok miatt...ez talán a legjobb megoldás, mert nem kell gyógyszer, orvos...csak ehhez sokat kell befelé figyelni! mondjuk elég ijesztő a megtanulása...pl én úgy tanultam meg, hogy beleestem abba az állapotba amikor nem tudok semmire gondolni...és onnan megtanultam, mert megtapasztaltam az érzését...de nagyon ijesztő érzés volt...de megérte...sok előnye van!
2014. okt. 20. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam az az egyszerű és bevált módszer, hogy mindig van a tarsolyomban behelyettesítő gondolat, ha eluralkodnak rajtam a rossz gondolatok. Tehát nem kitörlöm, hanem kicserélem a "lemezt". Olyan nincs, hogy az ember soha nem gondoljon semmire, ez talán a buddhistáknak megy, amikor beülnek a templomukba és ráérnek kiüríteni az agyukat. De minket napi szinten érnek ingerek, az agyunk folyamatosan fogadja az információkat és dolgozza fel, néha nem kedvező végeredménnyel és addig darál, míg a végén valami negatívra összegyúrt maszlag folyik ki a daráló végén. Néha napján talán segít a meditáció, amit tanítanak is, de ha még nem teljesen őrült az alany, akkor elvileg képes magától is átrendezni a gondolatait, hogy azok a hülye gondolatok mitől keletkeztek, vagy van -e értelme azon agyalni és ha nem életbevágó, akkor gyorsan lehet őket száműzni egy kellemes gondolattal.

Ha nem tudok elaludni a sok nyomasztó problémától, akkor a kutyáimra gondolok, vagy olyan emberekre, akiket szeretek. Vagy elképzelek egy csendes havas tájat, de sokszor megnyugtat az is, ha a gyerekkoromra gondolok, ahogy a testvéremmel játszadozunk gondtalanul az udvarban.

2014. okt. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!