Meditáció közben tök fura dolog történt, mi lehetett ez?
Este meditáltam, egy vezetett meditációt csináltam. Igazából szerintem most először sikerült teljesen ellazulnom, és kizárni a külvilágot.
Egyszercsak azt éreztem, hogy meleg áramlik ki belőlem, talán mintha emelkednék is, de a szívcsakrám környékén ez az érzés nem volt meg, ott nyomást éreztem, ami húzott vissza. Érdekes volt nagyon.
Este, mikor már aludni akartam, szintén tök forró voltam, a homlokomnál pedig (ahol egyesek szerint a harmadik szem van) erős bizsergést éreztem, és mintha valami folyamatosan egy kört rajzolt volna a homlokomra. Ha erre gondolok, most is bizsereg.
Valaki tapasztalt hasonlót, mi lehet ez? Biztos, hogy nem álom volt.
Valószínűleg a szeretetközpontodnál valamilyen gond van, ezért nem tudott az áramlás ott továbbhaladni. Erre a területre kéne dolgoznod többet.
A homloktájéki bizsergés meditáció idején és utána is normális jelenség, a koncentráció okozza.
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezek szerint normális, nem tudtam, hogy az, mert most sikerült először rendesen meditálnom. :)
A szeretetközponttal lehet tényleg van valami, mert ezt már más is mondta (más kapcsán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!