Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Kb 2 éve már nem történt velem ilyen, de régebben kb fél évente vissza jött egy érzésem. Általában este felé történt meg velem az, hogy amikor (ébren) sétálgattam olyan érzésem volt mintha nagyon lassan sétálnék viszont körülöttem minden nagyon gyors lenne és közbe hangokat hallottam, de nem nagyon értettem mit mondanak, gyorsan beszéltek és én féltem tőlük. Nagyon rossz érzés volt. Mint mondtam ez már szerencsére elmúlt, de kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett ez. Kérlek válaszoljatok.2011. dec. 29. 17:37
1/6 anonim válasza:
A szellemek voltak , biztosan akartak valamit tőled.
3/6 anonim válasza:
Pillanatnyi oxigénhiányos állapot lépett fel nálad. Ezt az érzést sokan érzik, amikor erősen szennyezett levegőn tartózkodnak huzamosabb ideig. Pl kánikulában, magas szmog mellett. Nem ájultál el, az lett volna a következő fázis, de erősen megzavart mert ha pár másodpercig még tartott volna, akkor elvágódsz mint a krumplis zsák. Nagyon rossz érzés. Ezek még nem szellemek voltak. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Hm..de a szobámba történtek ezek régebben, télen is volt és senki sem dohányzik a családomban. De attól még lehetséges,...nem tudod, hogy mitől lehetett még? Mert nem szívesen szeretném újra megtapasztalni. :S
2011. dec. 31. 20:42
5/6 anonim válasza:
A rossz minőségű levegő a házban is jelen van! Sokan érzik, tapasztalják ezt nemcsak füst, dohányzás jelenléte okozza ezt. Pl. a szén monoxid, szén dioxid szagtalan, de magas koncentrációban van akit lenyom, van akit nem. A pillanatnyi fizikai állapot határozhatja meg, hogy mennyire visel meg, vagy észre sem veszed. Ugyanúgy, mint a kánikula. Egyesek minden előzmény nélkül elvágódnak, mások bírják. De amit te éreztél, az tényleg rossz. Nem jelent semmit, mármint semmi különöset, ilyenkor egy nagy pohár víz, leülni egy picit, nagy levegő, stb. Kávé, tea. De túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki. Esetleg, ha vannak olyan fűtőtestek, amik ronthatják a levegőt a lakásban, akkor arra jó lenne odafigyelni. Konvektor, cirkó, kazán? Nehogy a végén kiderüljön, hogy szivárog vissza valami égéstermék és az okozza a galibát!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy akkor az lehetett. Utólag belegondolva vagy két éve alakítgattunk a házon és azóta nincs ilyen. Valószínűleg akkor már megoldódott magától a helyzet. :)
2012. jan. 7. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!