Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon furca zaj volt telefonb...

Nagyon furca zaj volt telefonban, mi lehetett?

Figyelt kérdés

nemrég történt velem, hogy beszéltem telefonon ismerősömmel, és egyszercsak olyan zaj volt mintha belebeszéltek volna, de ilyen olyan hangon mint amikor a fantasztikus-ufos filmekben az ufo hangokat akarják szimulálni... először egy rövidebb majd egy kis szünet után egy hosszabb ilyen zajszerű vmi volt... aztán egyszercsak süket lett a vonal.. letettünk mindaketten, majd visszahivtam és minden rendben volt...

mi lehetett...? lehet lehallgatás...? vagy másik vonal belezavarása? vagy miiii? jah és a vonal túl oldalán is hallotta ismerősöm...

2011. dec. 20. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak összekeveredett valakivel a vonal... Gyakran előfordúl.
2011. dec. 20. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy lehalgatás biztos nem volt, mert azt úgy csinálják hogy észre sem veszed. Még úgy is le tudnak halgatni hogy be sincs kapcsolva a telefonod.
2011. dec. 20. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szellem van a hátadon.

ezt a kérdést inkább vmi műszaki rovatban kellett volna feltenned

2011. dec. 20. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezotéria?

Ezotéria????

EZOTÉRIA?????????

2011. dec. 20. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:

HúhA - SZELLEM VAN A TELEFONVONALBAN!

Most fuss, most menekülj, mert utánaderednek! Meg ne állj, még akkor is, ha a lábad sem bírja! Csak fussál!

Amúgy meg nyugi: technikailag ilyen ez, nincs semmi gond. Van amikor lehallgatnak, de sok - sok millió ember van. Persze, ha keresnek valakit, akkor meg is találják. Ha meg nem, akkor nem kell aggódni.

BTW: nem kell félni és nyugi - ilyen a technika.

Ne várd azt, hogy elmagyarázzam neked, mert ez, elektronikai és digitális áramköri ismereteket tartalmaz.

2011. dec. 20. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
pár éve este megcsörrent a vezetékes telefon, felvettem és egy nagyon furcsa emberi szerű hang szólt bele, annyira megijedtem, azóta félek felvenni a telefont :S
2011. dec. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!