Voltatok már úgy, hogy egy filmbeli gonosz karakterhez vonzódtatok?
Figyelt kérdés
Rossznak érzem magam.
Eddigi gonosz karakterek mindig inkább dühítettek és ellenük szurkoltam, de most ez az egyén valamiért nagyon vonzó számomra, simán mellé állnék, hiába tudom, hogy amit tesz, az rossz, nagyon rossz.
Szerintetek mi a baj velem?
2023. márc. 2. 19:47
2/13 anonim válasza:
Mivel pasi vagyok, természetesen nem vonzódok hozzájuk, de gyerekkorom óta kedvelem a negatív karaktereket, legalábbis azokat, akik jófejek és van egyéniségük. Itt most persze nem elvetemült gyilkosokról beszélek, hanem inkább intelligens ármánykodókról, vagy szimpatikus rosszfiúkról.
3/13 anonim válasza:
Voltam már így én is. Nyugi, ez normális. 😄
4/13 anonim válasza:
Férfi vagyok, nálam ez akkor van, ha a nő gonosz.
5/13 anonim válasza:
Én világ életemben a rossz pasikra buktam
6/13 anonim válasza:
Ha Daenerys Targaryen gonosznak számít akkor igen, volt. :D
7/13 anonim válasza:
Nem, inkább olyan volt, hogy nem értettem egyet azzal, hogy ő lenne a gonosz a filmben.
8/13 anonim válasza:
A Született Gyilkosokban mindig is tetszett a pasi
9/13 anonim válasza:
FMB -Buja
Mystique az X-men filmekből
Kill Bill a bérgyilkos csapat tagjai
Mindet elvinném pár körre szóval nyugi, én is "beteg" vagyok 😅.
10/13 anonim válasza:
Nekem egyik példaképem a fűrész filmekből John Kramer. Mesteremmé fogadnám és hűen tanulnék tőle az emberi természetről, és annak megváltásáról. Egyáltalán nem gonosz, se nem rossz, csak az emberek állítják be annak. Igazából életeket ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!