Szavazz! Jó emberként korán, idő előtt meghalni átlagos élettel vagy gonosz emberként, gazdagságban 90 évig élni?
Melyiket választanád?
1.) Opció: jó ember vagy, átlagos életet élsz, de szeretetben, harmónikusan éled le az életedet, az emberek szeretnek érékelnek, de idő előtt halsz meg a 30-as éveidben.
2.) Opció: 90 évig élsz, gazdagságban és javakban, de gonosz vagy, az emberek nem szeretnek, senkinek sem fogsz hiányozni, de a Földön 70 évet gazdagságban, javakban és hatalomban töltesz el.
Az emberek most se szeretnek, pedig semmi okot nem adtam rá. Mellé csóró is vagyok.
Ha gonosz lennék akkor legalább pénzem lenne, amúgy meg semmi se változna. Nem mellesleg a mai világban a gonosz emberek mindent megúsznak, és sokkal jobban érvényesülnek sajnos.
Kérdező, igaza van a 6-osnak. Miért, szerinted normális élettel, jó emberként nem lehet 90 éves korig élni?
Nagyon sekélyes és tényleg depil felfogásod van, ha a kérdésedet még filozófikusan is komolyan gondoltad.
Miért kell elmagyarázni azt, hogy ez egy pszichológiai, filozófikus és FIKTÍV kérdés, amivel fel lehet/fel akartam mérni, hogy az embereknek milyen értékek fontosabbak? Hogy gondolhatod, hogy ennyire hülye vagyok? Ki gondolna ilyet? Én egy embert sem tudok mutatni. De nem baj, én vagyok a debil...
És akkor még fel sem tettem egy repülős kérdést, ami filózofusok már hosszú évek óta vitatkoznak.
"mivel fel lehet/fel akartam mérni, hogy az embereknek milyen értékek fontosabbak?"
Akkor megadtál volna több válaszadási lehetőséget, mivel ez csak a két véglet, és az élet nem a két végletről szól, van köztes lehetőség is.
Normális élettel, jó emberként is élnek 70-80 éves korig, vagy többig is.
Szar emberként is meghalhat valaki fiatalon.
És ebben mi a pszichológia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!