Voltatok már úgy, hogy egy filmbeli gonosz karakterhez vonzódtatok?
Figyelt kérdés
Rossznak érzem magam.
Eddigi gonosz karakterek mindig inkább dühítettek és ellenük szurkoltam, de most ez az egyén valamiért nagyon vonzó számomra, simán mellé állnék, hiába tudom, hogy amit tesz, az rossz, nagyon rossz.
Szerintetek mi a baj velem?
2023. márc. 2. 19:47
11/13 anonim válasza:
Nekem a Kés/Alatt-ból Troy tetszett. Ő a Bűbájos boszorkák Cole Turner/Belthazor figurájaként is tetszett. Hát én ettől nem érzem magam rossznak. ☺️
12/13 anonim válasza:
Naná, Hannibal (a sorozatból, nem a filmekből) nagyon vonzó pasi, pedig normális esetben nem bukok a sorozatgyilkos kannibálokra. :D
13/13 A kérdező kommentje:
Zöld íjász - 6.évad - Ricardo Diaz
Olyan erőt, dominanciát, de közben nyugalmat és higgadtságot sugároz és mellé azok a nagy barna szemek.
De amúgy egy beteg állat, egy gyerekkori sérelem miatt élve felgyújtotta az illetőt...
2023. márc. 4. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!