Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkednétek olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfival, akinek 4 gyereke van?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok olyan nők véleményére, akik gyerekes férfival kezdtek ismerkedni...
ma 14:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%
Kéne törvény, hogy 3 vagy több gyerek után nincs válás, szomorítsátok egymást.
ma 15:02
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem, több okból sem:

-nem akarok saját gyereket sem, másét pláne nem

-nem találom a közös hangot a gyerekekkel, és nem akarnám, hogy azt érezzék, hogy velük van a baj

-a gyerek mindig az első lesz az apukának, ami így is van rendjén. De én ehhez nem szeretnék alkalmazkodni

-amihez pláne nem szeretnék alkalmazkodni, az az apuka exe. Mert ha olyan típus, akkor rendesen keresztbe tud tenni

Szerintem olyannal tud leginkább ismerkedni egy négy gyerekes apa, akinek szintén vannak gyerekei. Egy szingli gyerektelen embernek ez hatalmas felelősség, és mondjuk ki: teher.

ma 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Régebben olyannal még ismerkedtem akinek egy volt. A gyakorlatban nem jött be a dolog. Már csak gyerek nélküli jöhet szóba. A 4 sose játszott volna.
ma 15:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak egy van, vele elvagyok meg tervezünk egy közöset is, de 4 gyereket magamnak se akarnék, nemhogy máséit.
ma 15:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek a gyerekek?

Az édesanyjukkal élnek, vagy a férfival?

Ezek nagyon fontos kérdések. Mondhatni feltételek.

ma 15:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlom. Nekem olyan párom van, akinek voltak gyerekei mikor megismerkedtünk. Az egyetlen és örök konfliktus közöttünk mindig ugyanez. Max akkor ha neked is vannak gyerekeid, és azonosulni tudsz az ő szemléletével.
ma 15:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Én miért lettem lepontozva? 😄 Egy gyerekem van, második se kéne (nem hogy 4 ami nem is az enyém), egy gyerek még oké, aki nem kicsi...ha olyan a férfi talán 2 is.
ma 16:38
 18/20 anonim ***** válasza:

17 vagyok.

Még annyi, hogy lányom megy el hétvégén közbe, most a pasi gyerekei ott lennének minden hétvégén pl, akkor mikor lennének kettesbe. Egy gyereknél se mindegy milyenek a körülmények.

Nekem azóta, hogy van gyerekem nem volt olyan párom akinek van pl.

Amíg nem volt lányom meg olyan párom volt (az apja), akinek már volt egy lánya...vele a mai napig nagyon szoros a kapcsolatunk.

ma 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

Én sem értem, én miért vagyok lepontozva. Akik gyerekgyártónak álltak, nevelgessék csak az almot vagy húzzanak gumit.

Amúgy normális gyerekek? Mert sokszor azok csinálnak ennyit, akik sorban autistákat szülnek, de újra meg újra bepróbálkoznak egy normálisért.

ma 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki van zárva.
ma 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!