Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetleg flört?

Figyelt kérdés

Egy barátom felesége át akar jönni hozzám este a férje nélkül,( az dolgozik) hogy megnézze hogyan rendeztem be a konyhám.

Mondtam nekik hogy most csináltam magamnak új bútort, magam állítottam össze. Ez a szakmám.

Mindig szívesen beszél velem, es a férjéről panaszkodik, hogy nem ért semmihez, nem képes beverni egy szeget sem.

tegnap 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek tetted fel a kérdést? Ha nem akarsz kalamajkát ne engedd át egyedül este. Ha meg akarsz engedd át. Normális nő este nem megy át a szomszédhoz, se a férje barátjához. Mert attól tart, hogy félreértené a pasas. Őt nyilván nem zavarná, de szerintem ilyen típusú "nő" nem ér annyit mint egy barát.
tegnap 21:28
 12/19 A kérdező kommentje:
De ha a szomszédban laknak, akkor nem magától értetődő, hogy átugrik bútort nézni? Hisz közel lakik? Mi a rossz ebben
tegnap 21:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy neked hordja a párját aki a barátod, vagyis nem elégedett vele és mert este akar oda menni és nem napközben, vagy amikor otthon a párja. Elmondta, hogy a barátod még csavarhúzót se tud használni, de téged megdicsér mert bútort raktál össze este amikor nincs otthon.

Ha te nem látod, hogy mi ebben az egészben a rossz akkor te is naiv vagy, nem akarod látni.

De nagyon gyanús, hogy tudod te mire megy ki a játék és minél többször át fog hozzád menni, vagy te amikor nem lesz otthon a barát és ágyba fogod venni. Lelked rajta.

tegnap 21:37
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Neked kell tudnod, milyen a kapcsolatod a szomszédaiddal. Ha jóban vagytok, akkor én nem látok abban semmi rosszat, hogy beugrik egy negyed órára és megnézi, amit csináltál. Nekem is vannak ellenkező nemű ismerőseim, akikkel jóban vagyok, mégsem akarok tőlük semmit. Ha az egyik a szomszédomban lakna és hasonlót készítene, én is szívesen megnézném.

Viszont az nem oké, hogy a férjét szidja neked. Ettől még nem feltétlenül akar tőled valamit, csak valakivel ki akarja beszélni. De elég szomorú, hogy ezt egy szomszéddal teszi, elvégre ezek bizalmas információk.

tegnap 21:38
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem csak szomszéd vagyok, hanem a férjének régi barátja
tegnap 22:00
 16/19 anonim ***** válasza:
En biztos nem tennek ilyet huseges nokent. Hogy meg a lehetoseg se legyen meg a megcsalasra. Tehat a csaj tuti vhogy radmaszik.
tegnap 22:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Felteszel egy kérdést és vitatkozol. Mi értelme ennek? Kit érdekel hogy ki megy át hozzád, úgy is te ajtodon kopogtat és rajtad áll hogy beemgeded vagy sem. Gyerekes eszed van.
ma 05:19
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Barátod felesége!! Ráadásul még szomszéd is!! Miért gondolod hogy dugni megy át? De a barátodat ennyibe nézed hogy a feleségét meg akarod dugni? Gratulálok!
ma 05:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Verd be te azt a szöget.
ma 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!