Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a munkahelye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a munkahelyen alakuló/kialakuló "szerelmi" kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Mindenféle véleményre kíváncsi vagyok, akár történetekkel, tanulságokkal egybekötve. Jelenleg pro és kontra listát csinálok, de mindig elcsúszik hol erre, hol arra a mérleg nyelve.

Azért tettem idézőjelbe a szerelem szót, mert az ugye mindenkinek mást jelent...

Köszönöm, ha tisztelettel írtok egymásnak.

ma 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs problémám a dologgal, ha két agyban is felnőtt emberről van szó, akik elfogadják, hogy előfordulhat, hogy mégsem egymást keresik, ha jobban megismerik egymást és ezt tudják sértődés nélkül kezelni. Mondjuk csak randiznak párszor, de mégsem működik annyira a dolog, akkor szerintem ez után simán lehet normálisan kollégáknak lenni szimplán, mint azelőtt.

Ahhoz meg, hogy nagyon elmérgesedjen egy kapcsolat, konkrétan megutáljátok egymást, általában inkább évek kellenek, ennyi idő alatt meg simán lehet, hogy valamelyik fél eleve munkahelyet vált amúgy is, szóval csak emiatt nem zárkóznék el az ismerkedéstől.

De abból nem kellene, hogy probléma legyen, hogy megpróbálkozik két ember egymással.

ma 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam olyat, hogy rövid idő alatt elmérgesedett, aztán egyiknek ott kellett hagyni a munkahelyet. Részleteket ugyan nem tudok.

Én az ilyesmit nagyon átgondolnám. Nem mondom, hogy ki van zárva, hogy randizzon valaki a kollégájával.

A baj ott lehet, hogy munkában lehet másmilyennek ismernek meg, mint amilyen vagy.

Én spec inkább nem szeretnék közeli munkatárssal ismerkedni. Munkahelyen más arcomat mutatom, meló után meg szeretek ebből kivedleni. Vannak munkatársnőim, akik állandóan kérdezgetik, ha na és xy nem tetszik, stb. Na ez az ami néha átlép nálam egy határt.

Ha valakivel alakul valami, akkor hagyni kell.

Nekem az a tapasztalatom amúgy, hogy ha mindkét fél felnőtt fejjel éretten kezeli a helyzetet, akkor nincs gond. Egyik félnél borul a bili, akkor lesz baj.

Én pl. egy szerelmi csalódáson próbálok túl lenni, kicsit ki is ábrándultam a férfiakból. Kifejezetten a mentális egészségem sincs a toppon azóta, meg a munka is rátesz. Vannak férfiak akikkel lehetne talán több, de a felsorolt dolgok miatt nagyívben kerülöm a lehetőséget a munkahelyemen. Ha rosszul sülne el a dolog, akkor kicsit kellemetlenné válna számomra a munkába járás oda.

Másik hogy mindig is szerettem nem szakmabelivel ismerkedni, aki szakmabeli(nem munkatárs) volt vele mindig feljött a munka téma és egy idő után nem is volt más témánk.

Ja meg főnök vagyok munkahelyen, emiatt még inkább úgy érzem, hogy kerülni kell ezt abszolút.

Ha cégnél ismernék meg valakit, aki másik részlegen dolgozik az talán még beleférne.

ma 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:

És ha a többi munkatárs netalán a szájára veszi őket, mert ahhoz vannak szokva, hogy úgy érzik, joguk van minősíteni a két embert, akkor is megpróbálnád? Ezt nem úgy értem, hogy gyávaság miatt nem próbálnám meg, mert ennyire pont nem érdekel az emberek véleménye, hanem attól tartva, hogy mi van, ha a rosszindulatú megjegyzéseikkel pl. ártanának a kapcsolatnak.

Vagy pl. vissza kellene tartania annak, hogy akivel ismerkedsz, nagy szoknyapecér/férfifaló hírében áll és már csak attól is, hogy beszélgetni látnak vele, elkezdik rólad terjeszteni, hogy biztos akkor te is egy r.banc/balek vagy? Vajon ártani fog-e ez az ismerkedés a rólad kialakult munkahelyi képnek? Vagy ez nem számít, és akkor is meg kell próbálni, le-arva mindenki más véleményét, ha amúgy nagy a kölcsönös szimpátia?

Meg mit árul el ez a pasiról egyébként? Vagy a nőről?

ma 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 felnőtt ember között teljesen normális. Elvégre a munkahelyen töltjük a napunk harmadát. Amennyiben ez nem megy rá a munkára és nem ott enyelegnek, akkor pozitív a mérleg.
ma 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb kapcsolatok.
ma 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszodban leírtak miatt nem merek közeledni egy szintén szingli kollégámhoz, mert olyan vélemények/pletykák terjednek róla és rólam is a munkahelyemen, ami miatt nem akarom, hogy szégyeljen engem. Nem felvállalt kapcsolatra pedig nincs szükségem.
ma 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig kizártam a munkahelyen az ismerkedést. Egyszerűen én ott nem akartam ismerkedni. Főként azért, mert én szakítás után elvarrok minden szálat és az ex az ex. Nem akarom utána a munkahelyen nézegetni. Nekem kell a lezáráshoz a teljes kapcsolat elvágása szakítás után. Másrészt, ha egész nap non stop a másikkal vagyok az egy idő után kifullad. Ugyanaz a munkahely, kollégák otthon ugyanúgy együtt.

Amit kettes is írt az is nagyon igaz. Munkahelyen én más vagyok. Persze nem úgy értve, hogy egy érzéketlen liba, de ott van egy munkahelyi én és ha kilépek onnan van a saját én. Bár ezt hosszan ki lehetne fejteni, de biztos érted mire gondolok.

Számtalan becsődölt munkahelyi kapcsolatot láttam. Sok sok drámát. Nagyon ritka, hogy tudják kezelni utána a szakítást. Tisztelet a kivételeknek.

ma 14:19
 8/8 A kérdező kommentje:
6, és biztos, hogy szégyellne? Mik ezek a pletykák, nagy vonalakban?
ma 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!