Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a munkahelye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a munkahelyen alakuló/kialakuló "szerelmi" kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Mindenféle véleményre kíváncsi vagyok, akár történetekkel, tanulságokkal egybekötve. Jelenleg pro és kontra listát csinálok, de mindig elcsúszik hol erre, hol arra a mérleg nyelve.

Azért tettem idézőjelbe a szerelem szót, mert az ugye mindenkinek mást jelent...

Köszönöm, ha tisztelettel írtok egymásnak.

nov. 23. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem iszonyatosan károsak a munkahelyek ilyen szempontból, hogy azok az emberek lesznek a családod, a barátaid/ellenségeid, és közülük kerül ki majd a szerelmed is. Lényegében biztos hogy megcsalod a párod, vagy valakit veled csalnak majd meg. Lehetetlen megúszni hogy tönkretegye a párkapcsolatokat, mivel sokkal több időt töltenek az emberek a munkatársaival, mint a párjukkal.
nov. 23. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Rólam a pletyka, hogy sok emberrel voltam/vagyok ott együtt, holott csak 2-vel, akikből a 2. a most már volt férjem. Évek óta nem voltam senkivel, de a pletyka szerint folyamatosan az egyik kollégával, csak mert jóban vagyunk.

Róla az, hogy kizárólag gazdag, idősebb nők jönnek be neki.

nov. 23. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó tapasztalatom van erről, én is féltem az ilyen kapcsolattól, főleg a kollégák miatt, de pozitív csalódás lett végül, kifejezetten sok támogatást kaptunk.
nov. 24. 12:01
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
Mindig tartottam magam a "házi nyúlra nem lövünk" ökölszabályhoz. Egyszer leltáríveket ellenőrizni maradtunk bent egy csinoska kolleginával és a diri repikonyakja oldott a gátlásainkon.
nov. 26. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!