Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utani flört?
Figyelt kérdés
Egy hazibuliban futottunk ossze 2 hete... Akkor kb. 1,5 honapja ert koztunk veget, kozos megegyezes volt, de a vegen annyi nem volt benne hogy lezarjuk egy beszelgetesben, mert felt a konfliktustol (nem volt se hosszu se mely a kapcsolat)... A lenyeg, hogy odamentem hozza es dumaltunk vagy egy orat... Szoba jott hogy milyen jo volt a szex koztunk... Aztan rakerdeztem es kiderult, hogy jelenleg ismerkedik valakivel. Ez utan nekem vilagos volt, hogy jo, koztunk nem lesz tobbe semmi (pedig egy kis mokaban benne lettem volna). Ehez kepest azota ramirt tobbszor is, allandoan kepeket szeretne, de ha pl. nem otthon vagyok egy ido utan megkerdezi, hogy kinel stb... Megis mit akar ezek utan? Marmint en tiszteltben akartam tartani hogy ismerkedik valakivel, de ugy latom o sem tartja tiszteletben...
aug. 29. 07:18
1/9 anonim válasza:
Az egész zavaros. Miért nem zárod le?
aug. 29. 07:49
2/9 A kérdező kommentje:
Mert vagyom ra szexualisan... Azota meg nem talaltam jobbat...
aug. 29. 07:50
3/9 anonim válasza:
Nem jössz be.
aug. 29. 07:53
4/9 anonim válasza:
"annyi nem volt benne hogy lezarjuk egy beszelgetesben"
Ő ezek szerint le akarta zárni.
"en tiszteltben akartam tartani hogy ismerkedik valakivel"
Nem úgy tűnik. Nem akartad lezárni, és nem tartottad volna tiszteletben a kapcsolatát. De közben meg ő van hibáztatva, hogy "annyi nem volt benne". Ezért nem akar konfrontálni, mert jön a számonkérés úgy, hogy ő lezárná, te meg nem.
A leírásból ez derül ki, bocs.
aug. 29. 07:55
5/9 A kérdező kommentje:
De akkor miert kezdett el ujra keresni miutan talalkoztunk? Nagyon csodalkoztam miutan utana irt... Es azota magatol ir allandoan
aug. 29. 08:02
6/9 anonim válasza:
Ez a kontrollról szól.
aug. 31. 18:15
7/9 A kérdező kommentje:
Hogy erted? Azota at is hivott de nyilvan nem mentem..
aug. 31. 18:20
8/9 anonim válasza:
"Ehez kepest azota ramirt tobbszor is, allandoan kepeket szeretne, de ha pl. nem otthon vagyok egy ido utan megkerdezi, hogy kinel stb... Megis mit akar ezek utan? Marmint en tiszteltben akartam tartani hogy ismerkedik valakivel, de ugy latom o sem tartja tiszteletben..."
A f^*szt tartod te tiszteletbe, azt. ha le akartad volna zárni, már lezártad volna. Legalább magadnak ne hazudj....
aug. 31. 22:38
9/9 anonim válasza:
Azért írt, flörtölt mert te vevő vagy rá. Jó neki két egyedet bolondítani. Jó lesz neki két (vagy több) személlyel szexelni. Neked ő kell mert nem bírsz magaddal, de nem fog hozzád visszamenni. Persze ha tévedek akkor előbb mint utóbb le fog lépni. Ha neked megfelel, hogy átjáróház vagy számára akkor fuss neki. Megmutatja, hogy mennyire nincs önbecsülésed, de hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!