Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek ez imponálna?
Szerintem a férfiak nem építenek vagy nem építenének igy le senkit. Tartanák tovább a kis talonjaikat stikában.
És ha előáll vki hogy ő egyenes szakított tiszta lappal kezd, az nekik szerintem "ki nem erdemelt jutalom", csak nekik tart tükröt önmagukba.
Én még nem voltam ilyen helyzetben, de nekem necces lenne. Az még oké, ha egy szingli csajnak több hapsi csapja a szelet, pár randin is túl van velük, de végül engem választ.
Az viszont, hogy valaki egy 5 éves kapcsolatot dob és utána kvázi rögtön engem keres, az gáz, mert az alábbi red flagek állhatnak fent:
1. Tőlem függetlenül lett vége. Egy ilyen hosszú kapcsolatot általában több hónapig vagy fél évig szoktak "gyászolni", feldolgozni. Ha valaki pár nappal/héttel egy komoly szakítás után keresne, azt hinném, hogy csak búfelejtőnek kellek vagy társfüggő és rögtön kell neki valaki.
2. Rossz volt már a kapcsolata, de jöttem én és velem el tudná képzelni a folytatást.
Na, ez a LIÁNOZÁS tankönyvi este. 99%-ban gerinctelenekre, társfüggőkre vagy kitartott aranyásókra jellemző ez a viselkedés. Én ilyen embert nem akarok magam mellett tudni: ha probléma van, akkor sunyítanak, hallgatnak róla, megoldás helyett inkább a kiutat keresik fű alatt...
3. Miattam hagyta el a párját. Valamennyire imponálna, de ez kvázi megcsalásnak számít. És aki már megcsalta a párját, akkor az jó eséllyel engem is meg fog csalni/lecserélni. Az ilyen emberek nárcisztikus, egoista majmok, akik képtelenek csapatban/családban gondolkodni, az a fő szempont, hogy ők jól érezzék magukat, mindenki más le van xarva...
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!