Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek ez imponálna?
Figyelt kérdés
Volt valaki, akivel nagyon gyorsan megtaláltam a közös hangot, a kémia is nagyon megvolt köztünk, viszont nekem akkor barátom volt. Küldtünk egymásnak képeket (nem meztelent), de aztán inkább megbeszéltük, hogy ne is írogassunk egymásnak, amíg nekem barátom van, mert az így nincs rendben. Amint ezt megbeszéltük kb rögtön szakítottam a barátommal, de nem gondolnám, hogy csakis kizárólag az új srác miatt, mert már elég régóta terveztem a szakítást, ő csak az utolsó csepp volt a pohárban. Most viszont még nem szeretnék írni az újnak, mert nem telt el sok idő, csak pár nap, úgyhogy nem akarom, hogy elbízza magát és azt gondolja, hogy csakis miatta dobtam el egy 5 éves párkapcsolatot. Innen született meg a kérdés, hogy ez a gondolat a férfiaknak imponál, vagy inkább elriasztja őket a párkapcsolattól/kavarástól?2022. szept. 5. 19:43
11/14 Semuhi válasza:
Dehogy imponálna 🙄 exeddel nemvoltál képes megbeszélni a probelmákat inkább kidobtad.. ez az egyik a másik meg .. nagy betüvel HA A MÁSIKKAL MEGCSINÁLJA AKKOR 5 ÉV UTÁN ENGEM IS KIDOBNA MERT PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA HELYET SZAKIT ha össze is jönnél vele sose bizna benned
12/14 A kérdező kommentje:
#11 megjavíthatatlan probléma volt. Ennek a kapcsolatnak előbb vagy utóbb vége lett volna. Akkor is, ha végül köztünk nem lesz semmi az új pasival.
2022. szept. 6. 00:12
13/14 Semuhi válasza:
Milyen az a megjavithatatlan.probléma ? 5 évig raboltátok egymás idejét ?? Amugy idösebb korosztályban 30-40 éve együtt vannak ott mennyi ilyen ``megoldhatatlan ,, probléma.volt ?
14/14 anonim válasza:
#10 vagyok: tudtad, hogy előbb-utóbb úgyis vége lesz, "mert megjavíthatatlan probléma" volt.
Én is azt kérdezném, hogy akkor minek voltál vele? Minek raboltad valaki idejét, ha tudtad, hogy semmi sem lesz a dologból? Miért nem szakítottál, csak akkor, amikor valaki képbe került?
Le merném fogadni, hogy a volt pároddal "elfelejtetted" közölni, hogy te már nem látsz a kapcsolatban perspektívát, mert akkor még kirakott volna...
Liánozó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!