Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feministák! Nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feministák! Nektek mi a véleményetek az ilyen nőkről?

Figyelt kérdés

A kíméletlen, törtető típusról, aki büszkén hirdeti, hogy már semmi nem állíthatja meg őt. Örök szingli. Mindenféle közönségi médián aktív, rengeteg fotót és videót posztol, de kizárólag saját magáról. Modellkedés, hostesskedés, mindig látványosan ki van festve, és szögletesebb, maszkulinabb arcvonásai vannak. Sosem mosolyog, hanem mindig vagy flegma, vagy éppen keménynek, kíméletlennek szánt képet vág.

Elég sok ilyen nőt látok manapság. De a többi nőnek, főleg a feminista nőknek mi a véleménye róluk?

tegnap 20:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De a férfiaknak sem szoktak ők ártani?
tegnap 22:57
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

A legtöbb férfi ott árt a nőknek,ahol tud.

Semmit nem gondolok róla.Amig nnem árt senkinek mi baj lenne vele.Ha csak annak árt,aki mindig a szart kavarja neki,azzal sincs baj.

Nem vagyok törtető,képet akkor rakok ki,ha vissza hallom a szutykok vergődését,úgy,hogy hozzájuk se szólok.Egész életemben csak egynek tűrtem,de ő is nekem.Soha nem fogok egy férfinak se becsicskulni a nagy semmiért.Aki szeret,az elfogad.

Mindenki éljen úgy,ahogy jó neki,anélkül,hogy másoknak ártana.

tegnap 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján senkinek, a férfiaknak se, ártanak. Nem is értem, hogy miért gondolnád az ellenkezőjét.

25/N

tegnap 23:18
 14/20 anonim ***** válasza:

1 mindenki feminista, aki iskolába járt pl.

Én nem gondolok semmit. Ilyen és kész. Ő dolga, engem nem zavar.

tegnap 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolok róla? Semmit. Téged miért zavar? Ha nem az eseted az ilyen típusú nő, hát akkor ne kezdj ki vele.

Valószínűleg az ilyen magatartással nem állnak sorba nála a férfiak, de ez is az ő dolga. Engem nem zavar egyáltalán.

ma 00:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különösebb véleményem. Ha neki jó így, akkor hajrá. Pont ez lenne a lényege a feminizmusnak. Hogy jogod van dönteni magadról. Ha háztartásbeli akar lenni valaki, szerintem az épp úgy rendben van, mintha a büdös életben nem lép kapcsolatba. Meg bármi más is ezek között. Amíg másnak nem ártasz vele, addig azt csinálsz, amit szeretnél, (az életed adta kereteken belül) ezért is örülök, hogy most és itt élek nőként. Minek ítélkeznék, ha semmi rosszat nem tesz?
ma 00:20
 17/20 anonim ***** válasza:
11, ha azzal árt szerinted, hogy "miatta hoppon marad egy férfi" mert nem kér a párkapcsolatosdiból, akkor még nem voltál rossz kapcsolatban. Azzal, ha valaki felismeri, hogy nem kell neki kapcsolat csak megvédi a másik nemet. Olyannal együtt lenni, aki valójában nem akar veled lenni felemészt lassan.
ma 00:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt nagyon kevés ember érdekel. Általában azok, akik tudják a címemet.

Másrészt nem bántanak. Az te vagy, ti vagytok, akik azt nézitek, hogy lehet egy nőt tönkretenni, kivéreztetni, megalázni, szétszedni, mindenféle undorító dolgokra rávenni.

Férfi vagy, nyugi. Senki nem fog veled olyan mocskot csinálni, amit te kívánsz másokkal megtenni.

ma 00:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Semmi. Miért érdekeljen vadidegenek élete?
ma 01:10
 20/20 anonim ***** válasza:

11

És mégis mivel árt a férfiaknak? Hiszen azt írod, kerüli őket :D

ma 01:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!