Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyet el kellene engedni igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyet el kellene engedni igaz?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit ilyen beszélgető appon, pár napja már beszélünk. Találkoztunk is már, simán elvoltunk 5-6 órát együtt. A következő is le van már beszélve, ha minden igaz.

Nagyon jól elvagyunk meg minden de úgy veszem észre csak én tartom a lelket a beszélgetésben. Tiszta sor, hogy ő beszélget ugyanúgy párhuzamosan mással is. Ha nem írok 10-20-30 percig akkor elkezd keresni, feldobok valami témát aztán arról beszélgetünk folyamatosan. De amint abbahagyom aztán ismét eltűnik eltelik megint x idő aztán ugyanaz mint előbb… kicsit csendesebb fajta az tény.

Ez normális vagy nem? Megéri folytatnom, időt áldoznom rá szerintetek vagy sem?

ma 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Honnan tudod, hogy mással beszél? És miért ne beszélhetne mással? Barátokkal, családdal? Azt mondtad, 5-6 órát elvoltatok és még csak egyszer találkoztatok! Mit szeretnél,m ár kérje meg a kezed?

Ha jól érzed magad vele, akkor folytasd, ha nem, akkor nem.

ma 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Mert hasra kéne esnie tőled?
ma 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Ez olyan lehet mint nekem a kollegakkal. Elbeszélgetek velük, de amugy senkit nem érdekel senki valójában. Nincs meg az a kapocs. Barái vagy alakuló kapcsolat vagy lelkitársi vagy bármiféle hasonló.
ma 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már találkoztatok akkor miért kéne utána is online beszélgetni? Majd megbeszélitek a következő randin személyesen.
ma 19:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha azt érzed nem megy gördülékenyen a beszélgetés és erőltetett akkor igen az gond. Amúgy szerintem ennyire ne pörögj rá, hagyd hogy alakuljon
ma 19:34
 6/11 A kérdező kommentje:

Neem, ne értsetek félre nem kell hasra esnie se semmi.

Csak magától kb soha nem tud valami témát feldobni, mindig tőlem várja kb.

Azt h mással is beszél ő is onnan tudom, hogy átmentünk arról az appról face-re de amint megnyitom a másik appot ott is folyamatosan elérhetőnek mutatja.

Most is elköszönt egy órája de mindenhol is elérhető akármelyik appot nyitom meg, ha írnak látom.

ma 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:

"Csak magától kb soha nem tud valami témát feldobni, mindig tőlem várja kb."

És te miért teszel neki eleget?

ma 19:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
1 randi/találkozás után nem kell állandóan beszélni a másikkal. Mondom ezt úgy, hogy legszívesebben én is ezt tenném sokszor. De chaten nem fogsz senkit igazán megismerni. Egy hamis képet és egy kamu intimitást ad, semmi mást.
ma 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, nehéz kérdés. Az a baj, hogy mondhatunk mi itt akármit, úgyis te érzed. Ha megszólal a belső csengő, hogy valami mégsem stimmel, akkor az általában nem hiába van. Nem hülye lény az ember, megérzi az ilyesmit.

Engem is bosszantana biztos. Szerintem próbáld meg kicsit visszavenni a gyeplőt, aztán meglátod miként reagál. Nem egy nőt hagytam már így menni, ha éreztem, hogy nincs meg az a közös hang, az az érdeklődés ami azzal megvolt, akivel kapcsolatba léptem később.

ma 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Jót mond a 4-es.

Élőben kell ismerkedni, nem írogatni.

ma 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!