Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyet el kellene engedni igaz?
Megismertem valakit ilyen beszélgető appon, pár napja már beszélünk. Találkoztunk is már, simán elvoltunk 5-6 órát együtt. A következő is le van már beszélve, ha minden igaz.
Nagyon jól elvagyunk meg minden de úgy veszem észre csak én tartom a lelket a beszélgetésben. Tiszta sor, hogy ő beszélget ugyanúgy párhuzamosan mással is. Ha nem írok 10-20-30 percig akkor elkezd keresni, feldobok valami témát aztán arról beszélgetünk folyamatosan. De amint abbahagyom aztán ismét eltűnik eltelik megint x idő aztán ugyanaz mint előbb… kicsit csendesebb fajta az tény.
Ez normális vagy nem? Megéri folytatnom, időt áldoznom rá szerintetek vagy sem?
Honnan tudod, hogy mással beszél? És miért ne beszélhetne mással? Barátokkal, családdal? Azt mondtad, 5-6 órát elvoltatok és még csak egyszer találkoztatok! Mit szeretnél,m ár kérje meg a kezed?
Ha jól érzed magad vele, akkor folytasd, ha nem, akkor nem.
Neem, ne értsetek félre nem kell hasra esnie se semmi.
Csak magától kb soha nem tud valami témát feldobni, mindig tőlem várja kb.
Azt h mással is beszél ő is onnan tudom, hogy átmentünk arról az appról face-re de amint megnyitom a másik appot ott is folyamatosan elérhetőnek mutatja.
Most is elköszönt egy órája de mindenhol is elérhető akármelyik appot nyitom meg, ha írnak látom.
"Csak magától kb soha nem tud valami témát feldobni, mindig tőlem várja kb."
És te miért teszel neki eleget?
Hát, nehéz kérdés. Az a baj, hogy mondhatunk mi itt akármit, úgyis te érzed. Ha megszólal a belső csengő, hogy valami mégsem stimmel, akkor az általában nem hiába van. Nem hülye lény az ember, megérzi az ilyesmit.
Engem is bosszantana biztos. Szerintem próbáld meg kicsit visszavenni a gyeplőt, aztán meglátod miként reagál. Nem egy nőt hagytam már így menni, ha éreztem, hogy nincs meg az a közös hang, az az érdeklődés ami azzal megvolt, akivel kapcsolatba léptem később.
Jót mond a 4-es.
Élőben kell ismerkedni, nem írogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!