Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne több önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne több önbizalmam addig amíg meg nem tudom engedni magamnak az operációt?

Figyelt kérdés

Előjáróként azt szeretném mondani, hogy tudom, hogy ez a kérdés nem nagyon passzol ide, de szerintem egyik kategóriában sem nagyon, viszont sok kategóriához enyhén kapcsolódik- legalább is én így vélelkedem- és így mondhatni, hogy ez a kérdés amolyan szürke mezejű. Azért tettem ide, mert úgy feltételezem, hogy egy embernek talán a párkeresés folyamán kell valahogy szembenéznie az önbizalma hiányával és gátlásaival. Persze ezt nem vetítem ki mindenkire, hiszen vannak nagyon magabiztos személyek is, de szerintem nem túlzás azt mondani, hogy legtöbbjeinknek vannak aggodalmai a kinézettel kapcsolatban, tehát remélem, hogy itt tudok valahogy érdemes válaszokat kapni.

Sziasztok, 21 éves lány vagyok és az arcom nem éppen tipikusan lányos sajnos. Ez annyira zavar engem, hogy emberek közé nem is megyek és ha az utcán megyek mindig lefelé nézek. Volt, hogy már srácnak néztek, mert sajnos az arcom rendelkezik férfias vonásokkal és ez engem elrettentett attól, hogy másokkal szocializálódjam.

Elkezdtem komolyan gondolkodni több arcbeavatkozáson, hogy az arcom lányosodjon. Én nekem nem ez a bimbo kinézet a célom,hanem hogy lányosabb legyen az arcom és szerintem ez segítene.Viszont erre pénzt kell gyűjtenem. Legalább a felét, a másikat majd felveszem hitelben.

Az utcán sokan bámulnak furán és ez engem írtóan zavar. Kaptam már beszólásokat is.

De eleget fecsegtem: Hogyan lehetne több önbizalmam addig amíg nem tudok kés alá feküdni.

Kérlek ne privátot küldjetek és ne kérjetek képeket, mert nem szeretem magam mutogatni.

A normális válaszokat köszönö előre is!

2023. dec. 15. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Smink, öltözködés, nőies frizura, alkatod se segít, hogy önbizalmad legyen?
2023. dec. 15. 13:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Én adok magamra és stílusosan is tudok öltözni, de az arcom mindent elszúr.
2023. dec. 15. 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Te dolgod, de addig míg nem esel túl rajta nem lesz önbizalmad.
2023. dec. 15. 13:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is: nem a külsőd határozza meg az emberi értéked! Szeresd magad! Biztos, hogy valamiben jó vagy, tehetséges vagy, ismerd meg az erősségeid! Az életedben ez sokkal többet jelent, mint egy szép pofi.

Rengeteg virtuális frizurapróba van, ezekkel játssz el, hogy tudd, mi áll a legjobban. Aztán ezekkel menj el egy jó fodrászhoz! Hajat vágatni így is, úgy is kell, nem feltétlenül plusz kiadás.

Keress egy jó kozmetikust is! A szép bőr, a megfelelő szemöldök, a pillák, esetleg egy tartós smink tetoválás is rengeteget javít az összképen. Tud abban is segíteni, hogy milyen színtípus vagy, mi áll jól.

A fogaidra is fordíts extra figyelmet! A szép fog nem változtat egyből csinibabáva, de a hiánya rengeteget ront a megjelenésen!

A sport eleve mindig jó döntés. Neked pedig rengeteget dobna az önbizalmadon, ha tudod, hogy jó az alakod. Ezt nyugodtan hangsúlyozd csajos ruhákkal, kiegészítőkkel. De csak olyannal, ami önazonos, amiben jól érzed magad! Ebben biztosan segít egy baratnő vagy anyud, tesód, rokonod, stb.

Ilyen apróságok is dobnak a nőiességen, mint egy szép manikűr, egy kis smink, egy finom, hozzád illő parfüm. Kísérletezz bátran és élvezd! Lepd meg magad egy kis csajos ezzel-azzal!

Ami a legfontosabb: sokkal valószínűbb, hogy a szorongó testbeszéded miatt néznek meg, mint az arcod miatt. Te hány ember arcára emlékszel tegnapról?

2023. dec. 15. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:

#2 Nemongyadmá

[link]

Plasztikai műtét szerű változást el lehet érni sminkkel míg kés alá nem fekszel.

Ezektől teljesen függetlenül az önbizalmad ne a külsődre alapozd.

2023. dec. 15. 13:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:-) Én adok magamra, mint írtam, de az arcom reménytelen.
2023. dec. 15. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megnézted a videót? Lehet A fejből B fejet csinálni ha félig maszkmester vagy. 😅
2023. dec. 15. 14:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Pszichiáter.

A nyakamat tenném rá, hogy a műtét után sem leszel jobb bőrben, akkor is elégedetlen leszel az arcoddal.

2023. dec. 15. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Megértelek. Én ugyanígy vagyok, csak mellfelvarrással.
2023. dec. 15. 14:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a többit is. Láttam a videót.
2023. dec. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!