Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne több önbizalmam addig amíg meg nem tudom engedni magamnak az operációt?
Előjáróként azt szeretném mondani, hogy tudom, hogy ez a kérdés nem nagyon passzol ide, de szerintem egyik kategóriában sem nagyon, viszont sok kategóriához enyhén kapcsolódik- legalább is én így vélelkedem- és így mondhatni, hogy ez a kérdés amolyan szürke mezejű. Azért tettem ide, mert úgy feltételezem, hogy egy embernek talán a párkeresés folyamán kell valahogy szembenéznie az önbizalma hiányával és gátlásaival. Persze ezt nem vetítem ki mindenkire, hiszen vannak nagyon magabiztos személyek is, de szerintem nem túlzás azt mondani, hogy legtöbbjeinknek vannak aggodalmai a kinézettel kapcsolatban, tehát remélem, hogy itt tudok valahogy érdemes válaszokat kapni.
Sziasztok, 21 éves lány vagyok és az arcom nem éppen tipikusan lányos sajnos. Ez annyira zavar engem, hogy emberek közé nem is megyek és ha az utcán megyek mindig lefelé nézek. Volt, hogy már srácnak néztek, mert sajnos az arcom rendelkezik férfias vonásokkal és ez engem elrettentett attól, hogy másokkal szocializálódjam.
Elkezdtem komolyan gondolkodni több arcbeavatkozáson, hogy az arcom lányosodjon. Én nekem nem ez a bimbo kinézet a célom,hanem hogy lányosabb legyen az arcom és szerintem ez segítene.Viszont erre pénzt kell gyűjtenem. Legalább a felét, a másikat majd felveszem hitelben.
Az utcán sokan bámulnak furán és ez engem írtóan zavar. Kaptam már beszólásokat is.
De eleget fecsegtem: Hogyan lehetne több önbizalmam addig amíg nem tudok kés alá feküdni.
Kérlek ne privátot küldjetek és ne kérjetek képeket, mert nem szeretem magam mutogatni.
A normális válaszokat köszönö előre is!
Teljesen megértelek!
Nem kell drasztikus beavatkozás főleg ha az egészséged nem indokolja.
DE! Ugyan így érzem magam, bár nekem nőies arcom van, az orrom oldalról borzasztó, vagyis inkább féloldalról...33 éves vagyok és sajnos csak most jött el az idő hogy elhatározzam magam. Mivel nem kevés pénz és egy műtét kockázatos, de az én esetem más abból a szempontból hogy elég erős orrsövényferdülésem is van tehát egészségügyi okból is indokolt a műtét.
Plusz kell nekem fogszabályozó és szemüveg is. (Ez is csak esztétika, orvosilag nem i dokolt, de már nem engedem magam lebeszélni.😃)
Viszont arra jöttem rá hogy amíg ezek folyamatban vannak megpróbálom így kihozni magamból a maximumot.
A tippjeim;
Normális de inkább nagyon szép frizura!
Divatos természetes vagy természetes hatású szemöldök, ami az archoz, arcvonásokhoz passzol.
Smink, de visszafogott szolid, mert hát mondják, hogy nem kell... de basszus igen, amikor van rajtam rúzs több bókot kapok és megnéznek a pasik.
Szempillaspirál, de nem ragacsos csak épp hogy de elég amúgy jó a szempillagöndörítő is, ha nem akarsz festéket.
Aztán az öltözködés, van hogy engem is kibeszélnek még ha tényleg tök jó cuccba vagyok is, de ilyenkor csak a nők, hát igen...a férfiak bókolnak, a normális nők kedvesen dícsérnek. Szóval ez is szolidan visszafogottan, egymáshoz harmonizáló darabokkal, ja és a kiegészítők plusz a parfüm mértékkel de elengedhetetlen.😊
Ja és a legfontosabb elengedni a rossz gondolatokat, én próbálom úgy felfogni hogy most úgy is divat a "fogadd el magad" így is úgy is szép a tested duma...bár ezek általában az alkatra mennek rá az arcra nem..de bakker én is látom a fejem 😂 na szóval érthető hogy műtéten gondolkodik valaki de azért azt nem lehet hogy addig lesütött fejjel menj végig az utcán, hidd el többen le se sz@rják a másikat mintsem azzal törődjenek hogy milyen a feje. És minap épp egy iszonyat divatos ruciba voltam amikor "kiscsajok" összenevettek, jó tudom úgyse hiszi senki de tényleg jól néztem ki, és kb 10 évet alapból letagadhatok🤣 na szóval ne a műtéttől várd az önbizalmat, de ettől függetlenül nem elítélendő ha valaki jól akar kinézni, elsősorba önmaga miatt. Másnak ne műtéttel akarj tetszeni...aki csak amiatt, azután akar az nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!