Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lenne, hogy 33 évesen igazi szerelemre vágyok? Ennyi idősen már el kellene ezt engedni?
Amikor valakinek nem csak a csicskája vagyok, hanem érzem is h szeret... mondja, kimutatja, érezteti
Ő is tesz valamit a kapcsolatba, nem csak hetente 1x a farkát és azon kívül semmit...
Szintén 33 (csak férfi), szintén vágyom rá, de szerintem hamarabb lesz ötösöm a lottón...
Az is a Skandin...
Akkor, amikor nem játszottam...
Szörnyű látni ezt s rém butaságot, az ostobaságot! Bizonyára egy ember ahogy öregszik, egyre kívánatosabb lesz, egyre szélesedik a szuper partnerek száma, mert bizonyára egy elvált pasi a főnyeremény lesz, a buta nők elválnak a főnyeremény hapsijuktól. Vagy éppen a 45 éves agglegény, vagy anyu kedvence lesz a szerelem tárgya, vagy az aki 300 nőt tud maga mögött mert képtelen megállapodni. Az egészség is a korral javul.
Tök fura, hogy a negyvenes ismerőseim, akik elváltak vagy egyedülállók, mind-mind egyedüllétre rendezkednek be, mert kb. reménytelen és hányingerkeltő ami a párkapcsolati piacon uralkodik.
Azért persze van 1-2% esélyed, kapaszkodj ebbe, fő az optimizmus. Meg az, hogy összejössz egy barommal, aki az elején adja a szépet és a jót a SZEXÉRT, meg a lakhatásért, majd lassanként elkezded fizetni a hiteleit is, hmmmmm a szerelem!
Vagy kiderül róla hogy pl. ikrek csillagjegy, akkor meg lődd inkább főbe magad, megspórolod a szenvedésedet. Bammeg ez a gyk, egy röhej vagy egy vicc oldal, esküszöm nem tudom hogy ez a sok bubéréklakó hol és melyik dimenzióban él.
Na igen, ha ráadásul még nem is nézel ki sehogy sem, akkor meg tutira olyan szerelmet kapsz, hogy még 100 évesen is 3X fogtok dugni naponta, természetesen a gyk-s közönség még 70 évesen is hozza a heti 10-15-öt.
"Ő is tesz valamit a kapcsolatba, nem csak hetente 1x a farkát és azon kívül semmit..."
Amíg ilyen beteg agyú vagy, addig nem is érdemelsz mást! Az igazi férfiak nem egy ilyen retket fognak a tenyerükön hordozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!