Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom el engedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom el engedni azt akivel el vesztettem?

Figyelt kérdés
Holott nagyon régen volt és most boldog kapcsolatban élek.

nov. 9. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Lehet lo nincs szamárral vagy
nov. 9. 07:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elsőt senki sem tudja elengedni mert az az első 😀 ha régen volt kitudja már lehet családos ember ill rég elfelejtett. Jobb elengedni a dolgot. Ez az egész csak azt jelzi hogy hiányolsz valamit a mostani kapcsolatodban ami ott megvolt és visszajön a retrózós érzés.
nov. 9. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt csak te tudod! Légy magadhoz őszinte.

Én eltudtam engedni.

nov. 9. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elengedni egy szó, mint ahogy az elvesztettem is.
nov. 9. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Itt minden válaszoló rosszul tudja az igekötők használatát, kivéve az utolsót. Az elengedni és az elvesztettem egy szó, mert az ige közvetlenül a ige előtt áll, de az el tudtam engedni két szó, mert nem a tudtam az igekötőhöz tartozó ige, hanem az engedni, a tudtam csak segédigeként van a két szó között.És ha az ige és az igekötő között egy másik szó is van, akkor külön írjuk az igétől. A második válaszoló pedig azt írja, hogy kitudja, ez egy kérdés akart lenni, ki tudja, miért. Itt is két szóba kell írni, mint ahogy a ki látta, ki örül neki stb.-ben.
nov. 10. 07:59
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Köszönjük nyelvészprocesszor akarom mondani nyelvész professzor
nov. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!