Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat vesztettem ha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat vesztettem ha nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Néha zavar, néha meg úgy gondolom szerencsém van ahogy mások kapcsolatait látom. 23 vagyok nem volt még senkim. Tini kapcsolat biztos jó lehet, de ahogy látom tele van megfelelési kényszerrel, drámával, gyerekes nagyon. Azt sem tuddják mit akarnak. Én egy kicsit viccnek tartottam mindig akik ennyi idősen játszák a nagy szerelmest aztán pár hónap és annyi. Persze van kivétel!

Sokszor azt érzem kimaradtam sok dologból, meg másokhoz képest le vagyok maradva. De mivel még olyan lányt nem találtam aki érdekelt volna így ez van.

2020. okt. 2. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Igen, sokat vesztettél.
2020. okt. 2. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Igen, csodálatos tud lenni, ha van valaki aki szeret és nem kell egyedül elviselni minden rosszat.
2020. okt. 2. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Mindenki kimarad valamiből
2020. okt. 2. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
A tapasztalat szerzésből biztos hogy kimaradtál.
2020. okt. 3. 04:21
 5/9 anonim ***** válasza:

az ègvilàgon semmit nem vesztettél.

Nem csak öröm egy nő, legalàbb annyi hàtràny mint előny.

2020. okt. 3. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Amúgy 23 évesen csak 1 pár hónapos kapcsolatom volt, az is szar 19 éves koromban. Majd 27ben volt egy másik 3 hónapos.

Amúgy rengeteg időt és energiát emészt fel a barátnő. Ha most nincs annyi, akkor ne áldozz rá. Inkább a saját életedet heggesszed. Akkor keres nőt, mikor elfér melletted időben, figyelemben és energiában.

Ha csak azért kell, hogy legyen, annak hamar vége szakad. 1x te legyél rendben, majd adj érzelmi otthont a lánynak, mikor úgy érzed meg tudod adni.

Ez az én véleményem.

2020. okt. 3. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
23 évesen meg még csak most lépsz az élet útjára. (mondat vége, csak vmi levágra) Csak 1...
2020. okt. 3. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Nézzél meg egy Mónika Show-t és a kérdésedre a válaszod ez lesz:

Nem!

Hidd el nem sokat vesztettél!

Amúgy csak úgy van értelme párkapcsolatnak, ha egyeznek a külső és belső értékek, magyarán az igazit találod meg.

Csak azért kapcsolatban lenni, hogy mert legyen valaki úgy butaság.

Mondom én nőként!

2020. okt. 3. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ez úgy szokott lenni, hogy aki szimpatikus, vagy tetszik annak általában mindig van párja, ez egy sorozat, tudomásul veszi az ember aztán később találkozik egy szintén tetsző egyénnel, és róla is kiderül, hogy párban van, szóval jobb úgy hozzáállni, hogy van párja, mert általában ez így szokott lenni. :)

Olvastam itt egy ilyen kérdést, hogy miért van az, hogy akik eddig tetszettek neki, mindről kiderül, hogy párkapcsolatban van.

Én már eleve úgy könyvelem el, hogy oké jó pasi, de biztos párja van, aztán magamban mosolyogva battyogok tovább. Az már más kérdés ha nincs neki párja, és az illetőnek tetszik a másik, akkor úgyis lépni fog előbb utóbb, de én nőként biztos nem fogok.

Szóval a kérdésednek van egy ilyen kategóriája is, és attól, hogy nem voltál még kapcsolatban, attól nem kell búslakodni, inkább megtalálni az élet örömeit egyedül is, és majd csatlakozik hozzád a társ is, akit természetesen neked kell becserkészni majd. Amúgy van hogy a párkapcsolatban lévő is irigykedhet az egyedülállóra. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, mikor egy 6 gyermekes férjezett anyuka egyszer csak azt mondta nekem, hogy De jó nekem, hogy egyedülálló vagyok. :D

2020. okt. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!