Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mekkora hányada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mekkora hányada lehet ilyen?

Figyelt kérdés
Aki ha megtehetné, akkor újra szolgaságba taszítaná a nőket. Hány százalékuk lehet ilyen? Ti mit tapasztaltatok erről?

dec. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
100%

#60 akkor te is azt várod el egy nőtől, amit az értelmesebb (általában átlagosabb, normálisabb) nők a férfiaktól.

Akkor már végképp nem értem, mi a bajod. Szerintem semmi, csak unatkozol. Vagy egyszerűen neked tényleg instaphicsák kellenek, nekik meg persze, hogy a pénz kell. Az a szép nő pedig, aki nem egy phicsa, az biztos nem olyan izgalmas.

Vagy én már tényleg nem tudom, mi a nyomorod.

dec. 15. 17:36
 62/62 anonim ***** válasza:

Semmi bajom az égvilágon, csak azt szerettem volna megértetni, hogy amíg kiakadtok ezen, vagy bármi máson, ami az "ilyenek a nők" sémába beleillik, addig mindig lesz olyan, aki fel fogja hozni. Az iskolában is addig volt érdekes piszkálni valakit, amíg ugrott rá. Ugyanez megmaradt a "felnőttek" között is. Kb. ez élteti ezt a kategóriát. Sajnos.

Az instacsajokról pedig annyit, hogy soha nem tetszettek. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nézem meg őket, de ennyi. Maximálisan azon az állásponton vagyok, hogy a kevesebb néha több és egy nő izgalmasságát egyáltalán nem a magamutogatása adja, sőt az inkább vesz el belőle.

dec. 15. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!