Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora hányada lehet ilyen?
Kaszt rendszer volt régen
Jobbágy, földesúr stb. Egy réteg tanult volt a másik tanulatlan. Független a nemtől.
🤣🤣🤣🤣
mi ez a kérdés, te atyajóúrszagúistenkem
31
Amúgy tényleg fogyatékost játszanak…
Dolgozom azért, hogy megéljek, képviselik az érdekeimet, ha tisztességtelenül bánnak velem, kérhetek jogorvoslatot, bármikor válthatok, önálló és független vagy = egzisztenciálisan ki vagyok szolgáltatva egy férfinak, akit nem is én választottam, nem válhatok el, és egy farok nélkül tulajdonképpen ennem sincs mit, tehát muszáj kiszolgáltatnom magam egynek.
Hát oké, trollcsokák…
Akik azt írják, hogy a nők az elmúlt 200 ezer évben nem valtoztak, elmagyaraznák, hogy a férfiak miben változtak? :)
Mert nektek a külső kívül más nagyon nem kell, ez volt akkor is, most is. Talán most abban változtatok, hogy sokan képtelenek vagytok eltartani a családotokat és puhányok vagytok.
A nőknek fontos a biztonság, gondolnak a jövőre, nektek meg a csöcsökön és seggen kívül nincs semmi az eszetekben.
Egyébként pedig: már sok helyen feltettem a kérdést, de soha nem valaszoltak rá. Nektek miért olyan nők kellenek, akiknek csk a pénz a lényeg? Ugyanis rengeteg van, akiknek nem az, de nektek csakazértis az a nő kell, aki buta, viszont mutatós, és ezeknek általában csak a pénz kell. Innentől kezdve nem az összesnő a hibás, hanem ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!