Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora hányada lehet ilyen?
31
Amúgy tényleg fogyatékost játszanak…
Dolgozom azért, hogy megéljek, képviselik az érdekeimet, ha tisztességtelenül bánnak velem, kérhetek jogorvoslatot, bármikor válthatok, önálló és független vagy = egzisztenciálisan ki vagyok szolgáltatva egy férfinak, akit nem is én választottam, nem válhatok el, és egy farok nélkül tulajdonképpen ennem sincs mit, tehát muszáj kiszolgáltatnom magam egynek.
Hát oké, trollcsokák…
Akik azt írják, hogy a nők az elmúlt 200 ezer évben nem valtoztak, elmagyaraznák, hogy a férfiak miben változtak? :)
Mert nektek a külső kívül más nagyon nem kell, ez volt akkor is, most is. Talán most abban változtatok, hogy sokan képtelenek vagytok eltartani a családotokat és puhányok vagytok.
A nőknek fontos a biztonság, gondolnak a jövőre, nektek meg a csöcsökön és seggen kívül nincs semmi az eszetekben.
Egyébként pedig: már sok helyen feltettem a kérdést, de soha nem valaszoltak rá. Nektek miért olyan nők kellenek, akiknek csk a pénz a lényeg? Ugyanis rengeteg van, akiknek nem az, de nektek csakazértis az a nő kell, aki buta, viszont mutatós, és ezeknek általában csak a pénz kell. Innentől kezdve nem az összesnő a hibás, hanem ti.
35
Tökéletesen passzolsz azokhoz a retardáltakhoz, akiknek a retardált, nőgyűlölő válaszaira reagáltál.
Te se vagy különb, csak épp a női oldalon csinálod ugyanazt.
Ugyanúgy nincs rendben a te olyan beszólásod, hogy "NEKTEK (= nektek FÉRFIAKNAK) a csöcsökön és a seggeken kívül nincs semmi az eszetekben. "
Férfi vagyok, és kösz szépen, jár egyéb dolog is a fejemben a csöcsökön és a seggeken kívül.
Az se nemtől függ, hogy ki mennyire gondolkodik előre és mennyire fontos neki a biztonság és a jövő.
Vicces, amikor már néhány ilyesmi megszólalásban úgy van tálalva, mintha a nők általánosságban valami mérsékelt, intelligens, előre gondolkodó, lelkileg marha gazdag lények lennének egytől egyig, mivel a többségre pont nem igazak ezek.
Az égadta világon semmire nem is mennétek férfiak nélkül úgy össztársadalmi szinten, nem is működne a jelenlegi berendezkedésünk, kényelmünk (ezzel nem szólom le azt, amit a nők tesznek hozzá a világhoz, rájuk is szükség van ugyanúgy).
Ilyeneket leírni pont ugyanannyit ér, mint az incelek nőket degradáló szövegei.
Értelmes férfinak pedig nem kell buta, de mutatós nő.
Egyébként meg semmivel nincs több buta nő a mutatósabbak között, remélem, az tiszta. :)
Érdekes, arra a legtöbb nő azonnal sipákol, ha férfiak olyat mondanak, hogy talán esélyt kellene adni ilyen-olyan-amolyan átlagos/csúnyácskább/csóróbb férfiaknak, mert köztük vannak a normálisak, akik nem használnak ki és nem bántanak, akkor persze azonnal jön, hogy mit képzelnek, hogy a nők összejönnének olyanokkal, akikhez nem vonzódnak.
Teszem hozzá, jogos a sipákolás, nincs ezzel probléma.
Csak épp fordított nemekkel is pont ugyanúgy néz ki a dolog.
Pont ugyanúgy szánalmas vádaskodás az, hogy "szép, de buta nő kell" minden férfinak, mint az, hogy jóképű, kockaállú, domináns, bunkó férfi kell minden nőnek, aztán meg picsognak, amikor megszívták vele.
Az főleg minősíti az agyfszt, ami levágtál itt, hogy "a nők 200 éve nem változnak", és a "pénz kell" bullshitet konkrétan egyetlen egy ember hányta most ide (a 2 és fél pipás), és még meg is lett szórva mínuszokkal (általam is, pedig én is csak egy mocskos férfi vagyok ugye :)), de neked jönni kell, és az egész férfi nemre vonatkoztatva lenyomni ezt a pont ugyanazon a szinten lévő hisztit. Ügyes vagy.
Amúgy meg igencsak sokat változtak az elmúlt 100 évben a nők és a férfiak is.
És ja, hiába pontozták le azt is az első oldalon, aki leírta, hogy a feminizmus semmilyen célt nem ért volna el soha, ha a férfiaknak egy igen vaskos rétege nem lett volna partner benne, attól még teljesen igaz.
Ha a férfiak többsége szolgasorban akarná látni a nőket, akkor pedig abban is lennétek. A feminizmust együtt valósították meg a nők és a férfiak.
A férfiak nagy része nem "képtelen eltartani egy családot", hanem a nők munakerőpiaci szerepvállalása azt eredményezi, hogy a többség nehezen keres egyedül annyit, amiből egy komplett családot el lehet tartani. A pénzkeresés két emberes feladat lett egy családban vagy együttélős párkapcsolatban, és ez így van jól.
Az nem úgy megy, hogy a nők meggyőzik a világot, hogy ugyanolyan okosak, talpraesettek, munkaképesek, önállóak, mint a férfiak, de azért legyen még mindig a férfi feladata egy család eltartása, és a szemére hányjuk a férfiaknak, hogy sokan közülük nem tudnak eltartani egy családot.
Ha a nők is ugyanannyit szeretnének keresni és ugyanolyan fontos pozíciókat betölteni, akkor milyen alapon tolnák rá az anyagi terheket egy családban vagy kapcsolatban a férfiakra?
Nem megy egyszerre az, hogy megkapják a nők a férfiak jogait, de ugyanakkor elvárnak bizonyos kiváltságokat, amelyek a régi berendezkedésben jártak nekik.
Ez ugyanaz, minthogy a gyereknevelés és a háztartás se tolható rá a nőre, hogy az a nő feladata, amennyiben ő is dolgozik.
A modern világrendünk arról szól, hogy az emberek nemtől függetlenül viselik a terheket, és mindenkinek nagyjából ugyanazok a jogai és a kötelességei is.
Aki ettől akármilyen irányban eltér és követelőzik, az nem korrekt, akármilyen nemű és akármilyen irányba is teszi ezt.
8
Pf
...
Én meg azt látom, hogy a pont a férfiam taszitanák ujra szolgadorba a nőket, hogy eltartani közben nem akarják. 😏
Volt itt egy kérdés, vagy 600 kommentel, ahol a csávó azt ecsetelte, hogy a nő főzzön, meg csináljon meg mindent, de azert eltatzani nem fogja! Wtf??? 😁
Egyebként meg mit kezdjek egy csóró pasival? Tartsam el?
Ne zavarjon hogy pont a nőknek fontos a külső nem a férfiaknak hiszen nektek izmos férfi kell nem jó se a vékony se a kövér férfiaknak meg minden féle nő bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!