Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mekkora hányada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mekkora hányada lehet ilyen?

Figyelt kérdés
Aki ha megtehetné, akkor újra szolgaságba taszítaná a nőket. Hány százalékuk lehet ilyen? Ti mit tapasztaltatok erről?

dec. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
50%

Az aranyásó témát egyszerűen ki lehet védeni. Mindenki a saját szintjén ismerkedjen. Akinek semmije sincs az azzal.. akinek meg van az amazzal.. Ennyire egyszerű.

Suba-suba, guba-guba.

dec. 15. 02:55
 52/62 anonim ***** válasza:

51

Mindenki azzal ismerkedik, akivel akar. Nem ez a gond, hanem az, hogy ha valaki nem vevő a másikra, akkor nem kell hisztizni.

dec. 15. 03:58
 53/62 anonim ***** válasza:

51

Igen, de itt arra a nőre rasütik, hogy goldigger, aki nem akar nála szegényebb pasit

dec. 15. 05:27
 54/62 anonim ***** válasza:
33%
48: Nem nekem nem lehet, hanem nem lehet. De nem is kell, egyszerűen csak el kellene ismerni, hogy a nők számára társkereséskor igenis fontos prioritás a férfi anyagi háttere, ezen felül pedig a nagyobb részük nem is csak a sajátjával megegyező anyagi szinten álló férfit keres és ha teheti választ is, hanem olyat, aki ezen a téren többet tud adni. Nem én hisztizek folyamatosan, még csak nem is az incelek, hanem ti, akik felkapjátok ezen minden egyes alkalommal a vizet. Érdekes, a való életben és még a net egyéb területein is képesek ezt (f)elismerni a nők, sőt akár még az erről szóló poénokat is értik és tudnak rajta nevetni és nem Menczeri habzó szájjal és habitussal próbálják a valóságot tagadni.
dec. 15. 08:58
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
Sztem van olyan 5-10%, aki aktívan szeretné ezt, és olyan plusz 10-20%, aki aktívan nem, de azért nem tenne ellene, ha ez megtörténne és élvezné az újra megszerzett hatalmat. De a többség azért kiállna az egyenjogúság mellett.
dec. 15. 10:04
 56/62 anonim ***** válasza:
74%
#54 nem, nem mi hisztizunk. A magadfajták teszik fel folyton a kérdéseket ezzel kapcsolatban. És nem, nem vicces. Ez annak vicces, akinek csak a pénz a lényeg, mert elismeri. Engem rosszul érint, hogy az ilyen felszines sz.r nőkkel raktok egy kalap alá. És nem, nem akarok a köreitekbe tartozni. Se a te korodbe, se a pénzéhes nők körébe. Ha te pénzéhes nőt akarsz, lelked rajta, de akkor ne is hisztizz miattuk, hanem keress jobban, hogy találj egy felszines phicsát magadnak, mert ezek szerint olyat keresel.
dec. 15. 10:40
 57/62 anonim ***** válasza:
56: Egyetlen kérdést sem tettem fel ezzel kapcsolatban, szóval ez nem talált. Ugyanabba a hibába esel, mint a "baloldali" ellenzék, amikor semmi nem számít alapon csak az a lényeg, hogy ha a kormány képvisel valamit, akkor ő a szöges ellentétét kell, hogy képviselje. És rengeteg olyan téma van, amiben ha nem is lehet egyetérteni a kormány álláspontjával, de az ellenkezőjével még annyira sem, mert az előbbi legalább részigazságokat tartalmaz. Ilyen ez a téma is. Nem minden nő aranyásó, még csak nem is minden nő pénzéhes, az már viszont igaz, legalábbis az alsó és középrétegben, hogy minden nő számára fontos, hogy a leendő párja legalább olyan anyagi háttérrel rendelkezzen, mint ő maga, de inkább jobbal.
dec. 15. 12:58
 58/62 anonim ***** válasza:

", az már viszont igaz, legalábbis az alsó és középrétegben, hogy minden nő számára fontos, hogy a leendő párja legalább olyan anyagi háttérrel rendelkezzen, mint ő maga, de inkább jobbal."

És ezzel mi a baj?

dec. 15. 13:58
 59/62 anonim ***** válasza:

#57 akkor meg? Hát leírtad a lényeget, ember! Akkor minek kötekedsz? Meg nem azt írtam, hogy tr írsz ki kérdéseket, hanem a fajtád :D szóval nem cáfoltál semmit...

Te választanál-e egy olyan nőt, aki mélyszegénységben él, szakmája sincsen, neked kellene eltartani amíg ő talál munkahelyet egy nemzeti dohányboltban? Jóó, most ne számítsuk a férfiaknak legfontosabb tényezőt (jól néz ki). Ha egy másik nő ugyanúgy néz ki, de rendben van anyagilag (ami nem azt jelenti, hogy gazdag), akkor talán ő szimpibb neked is :)

dec. 15. 16:38
 60/62 anonim ***** válasza:

58: Nekem semmi bajom nincs vele, csak nem kell úgy csinálni, mintha nem így lenne és nem kell kiakadni, ha valaki szóba hozza.

59: Végülis igazad van, a fajtám, tehát ember írja ki ezeket a kérdéseket. Mondjuk ezzel meg pont nem konkretizáltál semmit sem.

Nem mondod, hogy csak ez a két fajta nő létezik? A buta, tanulatlan, pénztelen és az aki ugyanez, csak anyagilag viszonylag stabil? Mert ez esetben inkább X-elnék.

Nekem anyagi szempontból az a nő a szimpatikus, aki abból gazdálkodik, amije van. Nem költ olyanra, amire nem futja, nem adósodik el, főleg nem feleslegesen (telefon, kütyük, kencék, utazások) nem a férfitól várja sem a magasabb életszínvonalat sem azt, hogy a korábbi túlzásaiból fakadó adósságait rendezze. Kb. ennyi.

dec. 15. 17:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!